sourze.se

24 år och fortfarande oskuld

Det blev inte som jag tänkt mig, mitt liv allså. Aldrig kunde jag drömma att jag fortfarande vid 24 års ålder skulle vara oskuld.

Mitt liv blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, inte för att det är för sent, är bara 24 år men det skulle ha varit annorlunda.

Mitt största bekymmer och problem är killar. Det är väl lika bra och gå rak på sak, är oskuld. Något som ibland känns okej och ibland inte. Intresset och attraktionen för det motsatta könet har alltid funnits där, så det är inte det som är problemet. Det är bara det att jag är så himla blyg och osäker när det gäller killar. Har alltid varit det men det känndes mer okej och vara 17, 18 och även 19 och att inte haft nån pojkvän men när man är 24 så undrar jag om det är "normalt". Det har funnits tillfällen så om jag velat så kunda jag har "gjort det". Men det har inte känns rätt. Ska jag verklgen hoppa i säng med nån kille bara för att bli av med oskulden? Jag kan nog inte göra det, jag har mer självrespekt än så.

Nu skulle man kanske tro att jag aldrig går ut och är alldeles social missanpassad, men så är inte fallet. Går ut på krogen regelbundet, är social och trevlig, rätt så rolig om jag får säga det själv. Har självförtroende dock inte när det gäller killar varit ute och rest, vet vad jag vill, går min egen väg. Ser bra ut har fått många kommenterar att jag är väldig söt, är adopterad från Indien, inte för att det har nått med saken att göra. Det är bara det att jag vet inte hur jag ska agera när det kommer fram en kille och pratar t.ex. på krogen för jag vågar ju inte flörta med dem. För tänk om nån skulle komma fram.

Många tycker säkert att det är ju inte så farligt det är ju bara och prata som du pratar med kompisar men detta är ett stort problem för mig. När jag väl träffar en kille, hur berättar man för honom att man är oskuld och så gammal, vad anser han om det? För om det vore ombytta roller och jag träffade en kille på 24 år som var oskuld så måste jag erkänna att jag skulle tycka att det var lite konstigt, liksom vad är det för fel på dig. De flesta har ändå haft sex vid min ålder.


Om författaren

Författare:
Sofia Karlsson

Om artikeln

Publicerad: 15 jan 2005 22:12

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: