sourze.se
Artikelbild

Riksdagen måste välja ett nytt folk!

cc Alla riksdagsledarmöter

Bara 20 procent av sveriges befolkning är feminister, men alla riksdagspartierna feministiska. Det är dags för Riksdagen att störta det gamla folket och välja sig ett nytt.

Demokratin vill vi inte förlora. Demokrati betyder att makten skall utgå från folket, men nu har folket fel åsikt, folk är inte feminister därför måste vi göra en del förändringar.

Denna artikel är skickad till varje enskild riksdagsledarmot via epost.

Det är ju det där med manligt och kvinnligt. Enligt feministerna och numera enligt Regeringen är manligt och kvinnligt skapat av människan inte av naturen. Hos alla andra djurarter är manligt och kvinnligt skapat av naturen, ja fortfarande är bara en procent av Sveriges yta tätbebyggd och 99 procent så kallad "natur" och i denna natur lever miljarders olika tvåkönade djur insekter och fåglar. Vi vet att det manliga och kvinnliga hos dessa miljarders olika djur insekter och fåglar inte är skapade av människan för de flesta fanns innan människan fanns. Dessa djurs, fåglars och insekters könsroller, deras manlighet och kvinnlighet är alltså skapad av naturen.
Människan däremot, har vi nu lärt oss av Riksdagens genusforskare, har en egen historia. Människan har på eget bevåg skapat manligt och kvinnligt - skapat könsroller. Människan är en förunderlig varelse, människan är det enda djur av alla dom miljarders djur insekter och fåglar som naturen skapade utan könsroller. Människan är, till skillnad från allt annat tvåkönat liv på planeten, skapad könsneutral.

Ändå valde människan, det vill säga männen, hos "män"-iskan att skapa två kön, skapa manligt och kvinnlig, skapa könsroller så att vi kunde uppföra oss precis som djuren.
Det egentliga skälet var att den manliga delen av människorasen var elak och ville förtrycka den kvinnliga delen. Detta är något som sedan har pågått i flera tusen år. Den manliga delen av människorasen föddes ond och trivs med att plåga och slå och förtrycka den kvinnliga delen. Ja den manliga delen av befolkningen har ju alltid varit lite mer djurisk, primitiv, aggressiv; men fysiskt starkare. Inte konstigt att de då behövde de mer djuriska, primitiva lägre "könsrollerna" som resten av naturen för att kontrollera kvinnorna. Männen ville vara som naturen för att uppehålla sin makt, männen ville vara naturliga.

Den kvinnliga delen av människorasen är god, full med tålamod och har i tysthet accepterat dessa påhittade könsroller, men nu är det slut på det. Riksdagen har blivit feministisk.

Men vad tycker svenska folket? Ja det är fortfarande minst 80 procent som tror att vi kom genom evolution från aporna, och att aporna är däggdjur och däggdjuren kom efter dinosaurierna... osv. Och i hela djurvärlden är manligt och kvinnligt något som har hängt med under alla miljoner år.
Alla djur har medfödda könsroller. En duktig hundkännare kan på några ögonblick avgöra om det är en hon eller en han-hund han har framför sig.

Beteendestudier som har gjorts på chimpanser visar att pojk och flickapor har tydliga definierade könsroller som är mycket lika människan. Pojkaporna är mycket mer intresserade av att hoppa omkring och slå på varandra än flickaporna. Flickaporna visar betydligt mer tålamod och skicklighet att locka termiter ur gamla trästockar än pojkaporna. Det är nästan kusligt hur lika chimpanser och människor beter sig, har man kommit fram till, väldigt kusligt, när vi ju vet att aporna har medfödda könsroller skapade av naturen, men människor däremot har påhittade könsroller skapade av den manliga delen av befolkningen. Människor och chimpanser är så lika när det gäller detta att man nästan kan tro att människan faktiskt kommer från aporna.

Och det är väl här det brister för 80 procent av Svenska folket, den delen av Svenska folket som inte har läst rätt feministlitteratur tror att vi faktiskt kommer från aporna och har ärvt könsrollerna därifrån. Håll med om att det är lätt att tro det, för vi är ju väldigt lika aporna. 99,8 procent av våra gener är samma. Men de som tror detta har inte läst dom rätta genusvetenskapliga forskningsraporterna som har bevisat att männen hos människan har skapat könsrollerna.

Hos människan är de flesta män visserligen manliga och de flesta kvinnor visserligen kvinnliga. Människan uppför sig precis som alla andra djur när det gäller manligt och kvinnligt, men hos människan är detta skapat av ett patriarkat för att förtrycka kvinnorna. Detta är Riksdagen överens om tillsammans med feministerna. Som en logisk följd av detta är nu alla riksdagsparter feministiska.

Demokrati
Demokrati är något människan har hittat på och den kan bara fungera om makten över samhället utgår från folket. Tyvärr är folket inte lika välutbildat och har inte läst alla viktiga böcker, så folket har inte insett sanningen. Detta är nu ett stort problem för folket tycker en sak och Riksdagen en annan. Och efterssom Riksdagen inte kan ändra på sig eftersom den vet att den har rätt, och eftersom demokrati bygger på att makten utgår från folket, så finns det bara en enda sak att göra om man skall behålla demokratin.

Regering och riksdag måste välja ett nytt folk! De måste välja ett klokare intelligentare och mer påläst folk. Regering och riksdag måste välja ett feministiskt folk.

Vad som skall göras med folket som lever kvar vet vi inte. En del anser att den manliga delen skall kastreras inte bara för att den inte skall få nya barn, utan helt enkelt för att de "vidriga asen" har förtjänat det, men det bästa är nog att man helt enkelt skickar de till ett annat land, ett icke feministiskt land, eller varför inte en annan planet, eller två andra planeter? Männen kan man skicka till Mars och kvinnorna kan man skicka till Venus. För det var väl därifrån de kom från början? Dessa konstiga stackars satar som inbillade sig att de ärvde könsrollerna från aporna, ja till och med kommer från aporna. Knäppisar!

Och tänk va bra, nu räddar vi alla jobben på Saab! För det blir ju Saab Space som får bygga alla rymdraketer när vi skall skicka iväg 80 procent av befolkningen till Mars och Venus.

Men det är bråttom, om två år är det val då måste 80 procent av befolkningen vara ivägflugna annars riskerar vi i att leva i en icke-demokrati, ett samhälle där makten inte utgår från folket utan från Riksdagen. Jag vill i alla fall inte riskera att leva i ett land där det bara finns feministiska partier. Jag vill kunna rösta på ett jämställt antifeministisk demokratiskt parti, för jag tillhör de 80 procent av Sveriges befolkning som är för och tror på jämställdhet men som inte tror på feminismen.

*sjunger*
"Fly me to the moon.....And let me play among the stars........Let me see what spring is like.... On Venus and on Mars..."


Om författaren

Författare:
Marcus Ottosson

Om artikeln

Publicerad: 09 dec 2004 20:52

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: