sourze.se

Vad är det de gör med oss kulturarbetare?

Varför satsar inte våra politiker på oss kulturarbetare?
Förstår de inte att våra kulturarbetare är våra bästa marknadsförare?

Uppsägningar, nedläggningar och så vidare, ja, listan är lång. Malmö Konsthall saknar pengar, Malmö Dramaten säger upp folk och saknar pengar, allt fler blir arbetslösa och är tvungna att flytta till ett annat land, vilket vissa inte har råd med. Folk som utbildar sig till skådisar, artister, fotografer mm blir tvungna att söka ett annat jobb, som till exempel affärsbiträde eller städare. Måste man ha en mor eller far som är skådespelare eller fotograf för att bli något inom sitt område.

Varför satsar inte våra politiker på oss kulturarbetare?
Förstår de inte att våra kulturarbetare är våra bästa marknadsförare? Förstår ni inte att snart har inte till exempel Malmö någon kultur över huvud taget? Och våra turister har snart inget att komma och besöka. Om det inte görs något snart, så hamnar all Kultur i graven.


Om författaren

Författare:
Nina Grabavac

Om artikeln

Publicerad: 18 nov 2004 12:52

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: