sourze.se
Artikelbild

Vem är Fillip Williams?

Är det någon som bryr sig? Om du tillhör gruppen som kanske är åtminstone lite nyfiken så kan du fortsätta läsa.

Heck, read it twice! Jag brukar beskriva mig själv som den Idol-deltagare som är mest impopulär. Eller kanske minst populär? Jag är lite som gängets George Harrison. Folk vet vem jag är, har hört mitt namn nämnas. Punkt slut. Så kändes mina tre år i gymnasiet. Idol är i och för sig en större variant av något som jag redan är van vid. Jag vill dock poängtera att jag inte sitter här och beklagar mig eller vill att folk ska tycka synd om mig. Absolut inte, det är inte alls min stil. Jag har hittills klarat mig själv utan pressens hjälp. Det kan man vara lite stolt över. Men man måste erkänna att populariteten hör ihop med hur mycket man syns, speciellt i den här branschen.

Till exempel, vad hände med Chris Tucker? Han är en otrolig komiker, men den senaste filmen han gjorde var Rush hour 2 år 2001. Det var ett tag sen. Jag vet inte om han gjort något "public appearance" sen dess och om han har gjort det så har det inte märkts här i Sverige i alla fall. Men han har bevisligen stor talang, och jag tror att han kommer att komma tillbaka och vara minst lika bra som förut. Jag vågar nästan påstå att jag och Chris Tucker är lika på det sättet.

Men det handlar inte bara om talang, man måste ha tur i det här spelet också. Och det har jag gott om. Kolla bara på min resa hit. Jag kom nästan inte med i min första riktiga audition. Jag fick minst röster i den första live-finalen och fick lämna tävlingen, ändå lyckades jag komma tillbaka. Jag hänger löst nästan varje vecka, men ändå klarar jag mig vidare när jag står bredvid stora talanger. Låtval är också en faktor. Ibland är man tvungen att lotta fram vem som ska göra vilken låt. Hittills har allt gått bra för mig. Gud kanske har en egen plan för mig eller nåt, för så mycket tur har man inte!

Folk säger att jag växer och växer, och blir bättre för varje program. Jag tror att det som egentligen händer varje vecka är att jag blir allt mer bekväm i mig själv.


Om författaren

Författare:
Fillip Williams

Om artikeln

Publicerad: 05 nov 2004 01:02

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: