sourze.se

Nu ska det dejtas!

Att dejta är en konst. Det inser jag efter att ha läst Marie Hagbergs lilla skrift Börja Dejta, en lustfylld guide i kärleksdjungeln.

Så inser man alla fel som gjorts vi dejting hittills. Ni som misslyckats, inse att ni inte träffat Marie Hagberg eller läst hennes lilla bok" Börja Dejta", som släpptes i dagarna.

Här hittas tips för alla och envar. Man som kvinna. Och skulle vi ha glömt hur man egentligen gör för att flirta finns ett antal smarta förslag.

Män vet inte hur man flirtar, skriver Marie och om han inte förstår betydelsen av en stilla flirt, kommer det att ta lång tid innan han blir framgångsrik hos kvinnor. Sedan följer ett antal goda och småroliga råd, som inte ska avslöjas här. Feminister utan humor skulle troligtvis få slag av att läsa kapitlet om att låta kroppen sköta snacket. Det uppmanar oss att använda all vår kvinnlighet inklusive kroppsspråk för att nå våra syften. Men icke dessto mindre, roligt är det. Marie poängterar att de gamla flosklerna inte håller, men hon bjuder ändå på några sk raggningsrepliker, vad sägs om dessa:

"Hej, jag är Mr Right, Någon sa att du letade efter mig."

"Har du en karta? Jag har förlorat mig i dina ögon."

Det finns otaliga sätt att ordna dejter på, enligt Marie. Barnvagn är alltid gångbar och att gå ut med hunden. Hund lockar alltid till samtal. "Vilken fin hund, får man pussa matte." Fester, lokala idrottsklubben. Allt beror på vilken typ av person vi letar efter.

Om vi inte lyckas i verkliga livet, finns räddningen. Nätet. Man behöver inte gå ut. Inte slösa bort en massa pengar och inte riskera att få nobben. Dejtingsajter löser alla resterande problem.

Hur var det nu med Marie själv, har hon testat alla sina knep?

- Nej, säger Marie och skrattar, inte alls. Däremot ordnar hon aktiviteter för singlar i Stockholm.

Behöver jag säga att boken är skriven med en stor portion humor och värme. Bra! Men om du tycker att dejtinglivet inte fungerar, tja prova att läs hennes bok, med underrubriken "en lustfylld och praktisk guide i kärleksdjungeln".


Om författaren

Författare:
Anne Skåner

Om artikeln

Publicerad: 02 nov 2004 02:33

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: