sourze.se

HJÄLP, JAG VILL SOVA!

Sömnlösa nätter - nej tack!

Nu får det vara nog, Jag är så trött på att vara vaken om nätterna. Det är så mörkt, så ensamt och så tyst.

Överallt finns det artiklar om sömnproblem, om att man måste ta itu med dom, söka hjälp osv. Men nej jag har inga problem...

Jag blir väl extra pigg om nätterna!? De säger att en stor anledning till sömnproblem är att man tänker för mycket,
men jag lyckas aldrig få reda på vad det är jag tänker på. Jag förstår aldrig vad jag tänker, jag har väl inga problem? Jag har aldrig varit med om någonting dramatiskt, jag har inga kärleksproblem, inga problem med familjen och jag lyckas med allt jag börjar med.

Så varför alla dessa sömnlösa nätter? Vad är det som stör min sömn? Förvirrad? Javisst. Är jag ensam om att ha detta problem utan att riktigt ha ett problem som orsakar detta problem? Hänger ni med? Kan nån hjälpa mig? JAG VILL SOVA!


Om författaren

Författare:
Lailan Maronsi

Om artikeln

Publicerad: 16 okt 2004 08:47

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: