sourze.se
Artikelbild

Tarmen 2005

En social studie i skit.

Ännu en ny såpa har gjort sitt intrång i den massmediala bakdelen. Som en lavemangsspruta rensar den allt vad som tidigare kallats reality-TV.

Tarmen har i år flyttat från ett skithus i skärgården in i den svenska Tarmen. Vi känner hur den vrider och riktigt gräver sig in i arslet. Programledare i denna såpa blir Lena PH, som också har skrivit signaturmelodin: "Det gör ont.. när man tar den i sin bak.. " och med den yngre och mer förstoppade grupp dyngspridare blir vårens omgång av Tarmen hårdare och mer smärtfylld än någonsin tidigare. Bara Muttan är som vanligt.

Här kommer en direktumrapport om Anal 4:as nästa inträngande studie i skit. Så funkar Tarmen 2005:

Nya knip i magen, helt andra dyngspridare och ändrade förträngningar gör Tarmen mer oförutsägbar än någonsin tidigare. Ingen kan känna sig trygg eller lista ut vad som händer i kroppen härnäst, och det sätter både tunntarm som tjocktarm i olag. Men självklart finns det också sådant som känns igen från tidigare säsonger. Tarmarna ska klara sig utan alla moderna bekvämligheter såsom toapapper och stomipåsar och måste försöka överleva på grov mat och hälsokost. Muttan, Tarmens mentor, är kvar och ger deltagarna gammal mat som ibland leder till diarré. I år har dock Muttan bytt ut bidén mot en mulltoa.

Årets fjorton dyngspridare är mellan 23 och 58 år. I Tarmen ska de, med sina vitt särade skinkor och bakgrunder, klara sig utan alla moderna hjälpmedel. Laxermedel, rinnande vatten och rektala hjälpmedel saknas och skitungarna måste förlita sig på sin egen och varandras intimhygien när de tar hand om sin egen skit och andras, och odlar sitt rövskägg och sköter sin hygien. En efter en slås de sedan ut i en fekalfight som avslutar varje vecka. I slutet av ändtarmen hänger en av dyngspridarna kvar som ensam segrare.

Tjocktarmen
Varje vecka utses en ny Tjocktarm. Tjocktarmen är ansvarig för den dagliga driften och fördelar matsmältningen i Tarmen. Tjocktarmen är också ansvarig inför Muttan som kommer en gång i veckan till Tarmen och ser till att magen sköts på rätt sätt. I Tjocktarmens uppgifter ingår att välja ett maskformigt bihang. Tjocktarmens ord är Rektums lag.

Tunn- och blindtarm
På onsdagen utser Tjocktarmen vem som kommer att bli veckans Tunntarm. Tunntarmen får sedan som vanligt välja ut sin motståndare, en blindtarm, som därpå väljer gren i den fekalfight som varje vecka tvingar någon av deltagarna att lämna Tarmen. Natten innan fekalfighten sover inte deltagarna med de övriga. Ändtarmen väntar.


Fekalfighten - grenarna

- Musförhöret. Tarmenklassikern som bygger på tarmkunskap. De fightande får först inta en liter ricinolja. Nytt för i år är att varje rätt svar belönas med en koltablett och en blöja medan fel svar generar en lavemangsspruta.

- Skitstången. En kombinerad balans- och uthållighetsgren där det gäller att lyfta sin egen vikt och hålla balansen på samma gång, på en skitstång, det vill säga en stång som hänger ovanför en skittunna. Förloraren hamnar således i latrintunnan.

- Bajsbrottning. En styrke och teknik gren som kan liknas vid wrestling. Här gäller det att få tag i motståndarens bälte och dra ner honom i skiten. Och inte helt oväntat hamnar förloraren i havet av avföring.

Tjocktarm
Den som förlorar fekalfighten har en sista chans att påverka livet i Tarmen genom att utse nästa veckas Tjocktarm. Den utslagne skriver ett personligt brev på en bit toapapper,
till den person som han eller hon vill se som ny Tjocktarm.

Mentorn
Mentorn Muttan är en riktig Analvetare som har till uppgift att se till att allting fungerar i Tarmen. Muttan laxerar två till tre gånger i veckan. Hon ger tarmarna fibrer som de skall smälta och bearbeta för att Tarmen skall fungera på bästa sätt. Tjocktarmen är ansvarig inför mentorn.

Slutord
Vilken jävla skit! För det är just det, denna inträngande nakna nya såpan handlar om. Ett sätt att få och ge så mycket skit som möjligt på kortast möjliga tid och den som kan ta mest skit utan att få fekala kräkningar, står som vinnare!

Jag både får och blir tarmvred...


Om författaren

Författare:
Åsa Welin

Om artikeln

Publicerad: 12 okt 2004 01:52

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: