sourze.se

Hur var det nu med sak och person?

Signaturen Marcus Ottosson är mäkta upprörd över att jag har sagt något positivt om ett förslag som Gudrun Schymans parti är delaktigt i.

Signaturen Marcus Ottosson skräder inte orden. Han tycker att jag skall "skämmas". Han tycker jag är en "nyttig idiot". Han tycker det är "skamligt" att jag tittat lite närmare på en riksdagsmotion och sagt något positivt om den.

Håhå jaja... var skall jag börja?

Tja för det första så är inte Gudrun Schyman motionsställare. Hennes namn finns inte med på den här motionen. Så det är inte ens hennes förslag. Men ok, i skrivandes stund visste jag inte om det så just den biten kan vi låta glida.

Härnäst undrar jag varför Marcus tycker att förslaget är så dåligt. Motionen säger två saker:

1 Utred kostnaden för våld.
2 Utred möjligheten att statsfinansiera hjälpjourer för de som drabbas av våld.

Detta förslag är av någon anledning superdåligt enligt Marcus.

Eller kanske tycker han inte det. Jag vet faktiskt inte därför att Marcus behandlar överhuvudtaget inte alls motionen i sin artikel. Han skriver ingenting om den annat än att ge mig en känga därför att jag har tittat lite närmare på den. Inga argument. Ingen analys. Noll... nothing... nada.

Nej det handlar tydligen inte om att han tycker att jag gjort en dålig tolkning av motionen. Mina sakargument har inte alls med hans artikel att göra. Nej mitt "brott" består av att jag...

att jag...


...inte har dissat Gudrun Schyman till 110 publiken flämtar av bestörtning.

Ärligt talat Marcus... vad är det för fel på dig? Vad är det för sjuk inställning du har att om någon har gjort - vad du anser är - ett fel så råder det fullständigt yttrandeförbud att säga något som helst positivt om personen i fråga? Det är så löjligt att det inte finns på skalan. Ditt resonerande uppvisar total sammanblandning av sak och person. Det är dessutom pinsamt svart-vitt. Din retorik är av samma typ som GW Bushs "If You Love Me Youll Swallow"-tjafs. Du vill summariskt förkasta en riksdagsmotion - som skulle kunna vara till förmån för utsatta och våldsdrabbade människor - enbart för att du är allergisk mot Gudrun Schyman. Du skriver en lång svamlande artikel där du hugger huvudet av alla som har haft fräckheten att inte tycka att Gudrun skall få tungan utskuren på studs... och sedan tycker du att jag! är sjuk?! Hallå eller...

Jag har inte hyllat Gudrun Schyman. Jag har inte sagt, menat eller påstått att Schyman har kommit med villkorslöst bra uttalanden. Jag har inte menat att hon bidrar till ett bra debattklimat. Snarare tvärt om. Om du hade läst min artikel lite noggrannare - samt hängt med en smula i vad jag skrivit under min tid på Sourze - så hade du aldrig varit så omdömeslös att du hasplat ur dig det här idiotiska svamlet.

Kort sagt: du är så djävla fel på det. Stick huvudet i en hink isvatten och återkom när du kylt ner dig under kokpunkten.


Om författaren

Författare:
Michael Karnerfors

Om artikeln

Publicerad: 08 okt 2004 08:42

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: