sourze.se

Sourze intervjuar Lukas Moodysson

Lukas Moodyssons nya film "Ett hål i mitt hjärta" har premiär idag, fredag. Sourze fick en kort mejlintervju med Lukas.

Sourze:
Hej Lukas, vi har nu lanserat Sourze i pappersform. Det första numret kom ut i fredags Om du skulle ha något viktigt du vill kommunicera som du tror passar i den här miljön är du välkommen att ta kontakt med oss.

Lukas:
Vi får se. Det kanske uppstår några debatter kring min nya film.

Sourze:
Kände du att DN intervjun häromdagen speglade vad du ville säga? Annars kan du ju "komplettera" med din egen version.

Lukas:
Har inte läst DN-intervjun. Har slutat läsa intervjuer med mig. De speglar alltför sällan vad jag ville säga. Men om jag skulle ägna mig åt att i efterhand komplettera alla konstigt vinklade intervjuer skulle jag snart bli en rättshaverist... så jag avstår...

Sourze:
Fattar, men som du vet får du säga precis vad du själv vill på just Sourze nästan så vi kan vara "facit" om du vill... Alltså, om du skulle välja själv vad som är viktigt att säga inför lanseringen av din nya film, vad är det?

Lukas:
Nja, det viktigaste är nog ungefär att jag vill att folk ska tänka själva... men vi får se som sagt.

Sourze:
Det här var i och för sig redan rätt intressanta svar från dig om hur du ser på media och din film. Är det ok att jag publicerar detta som kortintervju? Förresten, läste att du tittar på dokusåpor typ Big brother. Vad tycker du om Idol 2004?

Lukas:
Jag är faktiskt med i Idol 2004. Jag kommer att komma tvåa. Min vanliga otur. Annars tror jag nog att just DN-intervjun var rätt okej, bland annat med tanke på att hon som skrev den faktiskt är läskunnig, vilket är tämligen ovanligt bland människor som skriver om film. Tja, jag vet inte, du får väl publicera det här om du vill.


Om författaren

Författare:
Redaktionen Sourze

Om artikeln

Publicerad: 17 sep 2004 12:04

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: