sourze.se

"Något är ruttet i landet Sverige"

En travestering av ett citat från Shakespears "Hamlet". Det sammanfattar väl det aktuella dagsläget i Sverige. Vi har gått från en rättsstat till en rättslös stat. Här följer en liten guide till hur du följer trenden.

Tips på hur du blir en bra brottsling. Det finns två typer av brott som lönar sig:

1. Våldtäkt
2. Mord

I fall ett finns det några enkla reglar att följa. 1 Först och främst, se till att välja ut ett lämpligt offer. Gärna en tjej som har rykte om sig "att släppa till för alla". Vem kommer tro på henne i det hån av ett rättssystem vi har. 2 Se till att supa som ett svin, är du riktigt full kan du alltid hävda att du faktiskt inte fattade att hon var för full för att göra motstånd. 3 Se till att hon är lika packad, fast inte redlös, är hon redlös skulle du faktiskt kunna dömas men är hon bara på gränsen till redlös kan hon göra motstånd men bara nästan. 4 Skaffa öronproppar. Du kan alltid hävda att hon inte sade nej. 5 Om inget av detta funka, skaffa en bra advokat som kan plocka fram allt privat och heligt om tjejen, om hon skulle ha fräckheten att anmäla dig efteråt. Hennes sexvanor, sexdebut, klädstil, alkoholvanor, skonummer, TV-programfavoriter, och annat som är av väsentlighet. Vid det här laget är du i stort sett helgarderad och en friande dom bara att invänta.

Fall två. Mord. 1 Se till att välja ut en politiker eller lämplig kändis. Bida din tid och välj rätt tillfälle. 2 Glöm traditionella mordvapen som skjutvapen t.ex. då kan det faktiskt verka som du planerade kallblodigt att ta livet av personen. Nej välj hellre stickvapen eller en morakniv, mycket effektivt men inte lika markant som en pistol. 3 Se till att i lugn och ro göra av med alla eventuella bevismaterial, blodiga kläder,mordvapen, keps osv. Du kan ändå vara säker på att inte dömas även om du blir haffad eftersom det finns en strategi planerad. 4 Se ovan, välj en bra advokat som…5 Lär dig exakt vad du ska säga, spela sinnessjuk, i våra dagar är det inget ovanligt. Hela mentalvården är nerlagd och sjuka människor som behöver vård kastas ut på gatan. Läs noga in dig på ämnet. Säg att du hörde röster, budskap från Gud, etc, spela på det religiösa, går utmärkt om du bor t.ex. i Knutby. 6 Nu är det bara att lugnt invänta dom vilket kommer bli rättspsykiatrisk vård och då är du ute om två år. Klappat och klart.

Så kära vänner, varför inte följa trenden. Och rättssystemet behöver du inte oroa dig över. Det fungerar inte längre. Dessutom finns här ingen Prins Hamlet som kan säga sanningen.


Om författaren

Författare:
Ninna Bengtsson

Om artikeln

Publicerad: 09 jul 2004 12:05

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: