sourze.se

Jag och mina P-Nissar

...eller alltid retar det nån.

När jag var ung, yngre i alla fall, var det några kompisar som hade en grupp. De kallade sig "P-Nissarna". Det tyckte vi var kul då. Nu lyfter väl ingen på ögonbrynen för någonting?

Nu kan man läsa i alla blaskor om sextips och små gourmetanrättningar för alla smaker likt mat ska vi smaka på allt vad sex heter, alla vinklar ska tas fram,
alla ställningar ska provas, ingen böjelse är för annorlunda, inga vrår ska vara oupptäckta. Kroppar exponeras hit och dit. Man skiljer kroppen från hjärnan, allt som oftast.

Vart tar lekfullheten, nyfikenheten, trevandet vägen?

Allt var inte sämre förr.

Så jag tycker helt enkelt att vi tar och döper manliga parkeringsvakter till P-Nissarna. Gärna välutrustade, med block och penna, så de kan förgylla vår tråkiga vardag, utan att behöva snaska i någon porrig blaska.

Sitter här och knappar, längtar till Alaska. Man kunde nästan tro att jag tittat djupt i nån flaska. Men så är inte fallet, utan jag skriver som jag vill ändå. Och som vanligt blev den som ville läsa något smaskigt besviken
gånger två.


Om författaren

Författare:
Florence Hofvander

Om artikeln

Publicerad: 26 jun 2004 17:35

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: