sourze.se

Tack för alla frågor till min sexspalt!

Härligt att få lite att bita i, och det är med intresse jag läser alla kommentarer.

Kan dock säga att jag är förvånad över hur inskränkta och fördomsfulla många av de som läser härinne är. Ett otal verkar dessutom lida av noll och ingen självdistans. Jag tycker det är MYCKET fegt att kasta ur sig både det enda och det andra för att sen gömma sig bakom ett nick, inget fullständigt namn eller mailadress. Ingen är felfri, allra minst jag. Jag skriver på Sourze för att jag tycker att det är underbart skojigt. Måste ifrågasätta varför vissa av er överhuvuvdtaget fortsätter att läsa mina artiklar och svar... om ni nu anser mig vara så värdelös som ni skriver.

Jag har INTE utgett mig för att vara en utbildad sexolog och jag har svårt att se varför någon skulle söka sig in till Sourze av den anledningen, med problem av den arten.
Jag älskar sex och att leka med ord, vilka jag väljer noggrannt, för att få det resultat jag vill ha. jag ler mycket när jag skriver.

Alla är vi olika, och har olika syn på saker och ting, men vi är fria att yttra oss och göra vår egen tolkning. Ni har alltid ett val att klicka vidare. De som inte anser sig få ut något av mina svar i sexspalten, är fria att söka sig vidare med sina frågeställningar.

Som sagt, jag finns här på Sourze som en liten krydda och för att få skriva, som alla andra härinne... om jag då också kan få er att le lite och kanske ge ett tips här och var, så blir det bara en bonus för mig.

Jag skräder inte orden, det lär ni nog märka och kanske är det just därför jag blev tillfrågad om jag var intresserad av detta uppdrag. De som inte förstår att jag är ironisk, får skylla sig själva. Som sagt, jag har ingen formell utbildning och mina svar kommer heller inte att vara av den karaktären. Vi är vuxna människor och jag hoppas att ni liksom jag kan ta ansvar för er själva.

Jag finns att nå per mail om ni föredrar det. Adressen står i min profil. Men jag betackar mig ifrån ytterligare, fega kommentarer utan varken mening eller grund.

Ni skickar in era frågor och jag svarar efter förmåga och med en glimt i ögat. Detta är trots allt helt nytt, och det tar sin tid innan också jag blir varm i kläderna även om ni tror att jag alltid är lika het. Alltså att hitta en balans och min egen personliga stil. Jag kör mitt race. Vissa gillar det, vissa inte. Men det är mitt!

Ska ni hänga med, så spänn fast säkerhetsbältena!


Om författaren

Författare:
Åsa Welin

Om artikeln

Publicerad: 23 jun 2004 20:37

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: