sourze.se
Artikelbild

Jag svarar på Sourzes sexfrågor

Just nu härinne på Sourze så har jag sju intressen: sex och att skriva! Kan det bli bättre?

Namn: Åsa Welin
Ålder: 33 år
Bor: Umeå
Aktuell som : Sex & kärleks-rådgivare på Sourze

Yrke: Jag har tidigare arbetat inom handeln och skolan. Har en påbörjad socionomutbildning, som ligger på is tills vidare pga sjukskrivning. Brukar kalla mig själv för en överlevnadskonstnär, vilken är en titel så god som någon. Samlevnadsfrågor har alltid engagerat mig så detta ska bli en härlig utmaning!

Intressen: Ja, att skriva! Vad annars? Älskar verkligen det. Människor har alltid fascinerat mig, hur de tänker, agerar och varför.. Brinner för att skriva och för LIVET!

Saker som engagerar mig: Mina barn först och främst och deras och mitt välmående! Det är det absolut viktigaste! Orättvisor i samhället och att kämpa för de svaga!

Saker som inte engagerar mig: Göran Perssons sidenslipsars vara eller icke vara.. När pengar och tid läggs ner på något så trivialt och att vi konsumenter i vår tur betalar för och läser skiten...

Därför skriver jag på Sourze: Främst för att jag älskar att skriva, detta är ett utmärkt forum för att få feedback på det jag skriver. Ris och ros, som utvecklar mitt skrivande för varje dag. Massor av otroligt duktiga skribenter härinne, alla kategorier finns representerade. Härligt!

Tänkte avsluta med att påminna alla om att vi lever här och nu. Glöm aldrig det! Just nu härinne på Sourze så har jag sju intressen: sex och att skriva!

Kan det bli bättre?

Var inte rädd för att fråga om precis vad som helst. Jag är inte den som hymlar. En rak fråga och du får ett rakt och ärligt svar tilllbaka. Sen om jag skulle rulla runt med orden lite i munnen så kan det kallas för en ordlek och förklaras som ett slags oralt samspel oss emellan eller hur?

Vi skrivs!

Åsa

P.S. Hur du gör för att fråga? Jo, klicka under "Sexfrågor" i högerspalten på avdelningen Sex & kärlek". Där inne kan du ställa frågor helt anonymt!


Om författaren

Författare:
Åsa Welin

Om artikeln

Publicerad: 11 jun 2004 16:19

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: