sourze.se
Artikelbild

Ett jobb för dig?

Med tanke på allmäntillståndet, kan man ana en ny marknad öppna sig? Med oanade utvecklingsmöjligheter? Kanske även bonusavtal?

Sökes: Självförtroende/framtidssamordnare;
Uppdragsgivare: Maria Gustavsson; Täby
Avdelning: Maria Gustavssons huvuds kontor
Täby
Ref nr F 2004:6111; 040608

Befattning:
Självförtroende/framtidssamordnare

Arbetsuppgifter:
Maria behöver dig som är driven till att inspirera dina medmänniskor till stordåd. Maria jobbar just nu med att bygga upp både sitt självförtroende och sin såväl fysiska som mentala hälsa för förbättra förutsättningarna att bli lycklig och vara till glädje för sina nuvarande och blivande medmänniskor. Samtidigt pågår arbetet med att hitta en mening med livet där hon idag saknar en ansvarig framtidssamordnare.

Självförtroendet/framtidssamordnaren är placerad strax bakom hypofysen och har där det övergripande ansvaret för publicering via talcentrat, informationsstruktur, layout och nyhetsspridning i diverse lämpliga kanaler såsom tal, skrift, ögonkontakt och fysisk beröring. I ansvarsområdet ingår också samordning av meningen-med-livet-verksamheten. Självförtroendet ger råd och expertstöd i framtoning och kommunikation samt driver publicering av information. Du är helt enkelt ankaret i approacharbetet, med stor handlingsfrihet och stor handlingskraft. Maria har också behov av utveckling och underhåll av system som via känslokanaler inhämtar budskap i form av beröring, musikupplevelser och liknande från lokal, extern verksamhet.

Som framtidssamordnare är du den som med, förslagsvis, selektiv perception ser till att svara för bearbetning, utveckling och implementering av inkommande information. Viss avlastning kan komma till stånd med hjälp av det undermedvetna.

Teknisk support får du från Maria Gustavssons terapeut. Maria Gustavsson lever idag i en mycket modern hemmiljö där kraftfulla förbindelser är under genomförande, på lokala nöjesetablissemang, men även på tillfällig arbetsplats.

Kvalifikationer:
Vi förutsätter att du är utbildad hjärnkirurg/kvantfysiker med i övrigt erforderliga kunskaper på högskolenivå, samt har livslång erfarenhet som stödfunktion i liknande relationsverksamhet. Du har erfarenhet av att utveckla relationsfrågor med utgångspunkt i uppdragsgivarens verksamhet. Du har goda kunskaper i kommunikation och retorik och behärskar programvarorna Speach XML, Approach 2.3, Analysis Mega, Empathic Server och Total Access Now. Du bör också behärska utveckling i scriptspråket HAIKU.NET C# tillsammans med SQL. Du tycker också om att knyta nya kontakter och arbeta med andra i nätverk.

Upplysningar:
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Maria Gustavsson, direkt tfn 0733-38 66 22. F.n. finns ingen facklig företrädare.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan till vårt konsultbolag som vi samarbetar med i denna rekrytering: intressekreagrafen.se.

Sista ansökningsdag:
Din ansökan ska ha kommit in senast 2004-06-09.

Arbetstid/Varaktighet:
Tills vidare. Heltid. Dagtid.

Lön:
Fast lön.

Arbetsgivare:
Maria Gustavsson
Operativa frigående avdelningen
Panikgatan 9
187 53 Täby
Tel 0733-38 66 22
Epost: ackreagrafen.se
Mer information på Länk: ac_daybyday.blogspot.comOm författaren

Författare:
Anna-Carin Collin

Om artikeln

Publicerad: 08 jun 2004 10:46

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: