sourze.se
Artikelbild

Sex i Sverige år 2007

Visserligen försenades nya sexbrottlagen lite till men de extra tilläggen gjorde alla glada när den infördes i juli 2006. Dock medförde de vissa små problem...

Dagbok, måndagen 2007-06-25

Kära dagbok, midsommarfesten i fredags var mycket bra. God mat, god dricka och glada människor. Speciellt M var trevlig. Vi pratade och fann varandra rätt snart. Jag stördes dock lite av att hon lade min hand på sin bak när vi dansade. Sådant är ju ett ovälkommet närmande. Men hon var så mysig att jag valde att strunta i det. Undrar om det är så att jag egentligen bara är indoktrinerad av min könsroll som Den Ständigt Villige & Tillgänglige Mannen och borde ha protesterat mot hennes närmande?

Sedan ville M att vi skulle gå till hennes rum. Väl där började hon kyssas djupt, smekas intimt och plocka av oss kläderna. För säkerhets skull frågade jag henne om hon ville ha sex. Hon såg rätt förvånad ut och tyckte att det borde väl vara uppenbart. Än mer ställd blev hon då jag bad henne blåsa i alkometern. Mätningen gav utslag på 0.15 promille /- 0.01 på 5 mätningar så det borde ha varit tillräckligt säkert. Lite tveksam var jag dock därför att vissa människor är ju så beskaffade att de redan vid den berusningsgraden gör saker de inte skulle gjort då de är nyktra.

För att vara på den säkra sidan tyckte jag ändå att vi kunde gå tillbaks till festen ett tag till om utifall att det eventuellt kunde vara så att hon kanske druckit något den senaste halvtimman som skulle kunna göra henne mer berusad. Hon suckade lite men tyckte att det kunde väl vara ok. Vi dansade mer. Jag undrar om hon blev sur på mig då jag bara lät henne dricka läsk och inget med alkohol i.

Väl tillbaks på rummet verkade hon otålig. Det kändes då lite kymit att be henne skriva på en försäkran i tre exemplar om att hon ville ha sex. Hon tyckte att det inte behövdes.

Jag ville då att vi skulle slå på webkameran så att den kunde spela in en film till hårddisken för framtida arkivering av att allt gått schysst till men hon gav mig inte lösenordet till datorn utan bara svor åt mig.

Istället hämtade jag då ett par av de andra festdeltagarna för att ha som vittnen som kunde berätta att hela sexakten varit med samtycke. Hon blev riktigt arg och kastade ut dem.

När vi till slut började och hon ville blir tillfredställd oralt frågade jag igen om hon ville ha sex. Det kunde ju vara så att hon ändrat sig under tiden. Att jag blev nedföst mellan benen på henne tog jag som ett tecken på ett ja. Men jag är inte riktigt säker för hon sade det inte.

Sedan ville hon byta ställning och återgälda. Jag tyckte att det skulle vi nog inte göra för att hon inte skulle uppleva det som att jag krävde att få något tillbaks. Jag lät henne göra det ändå men frågade igen för säkerhets skull. Hon kunde inte svara just då men smärtan från hennes tänder då hon bet ihop och nickade tog jag som ett ja.

När hon satte sig gränsle över mig och skulle föra in den frågade jag igen. Och det var tur för nu hade hon ändrat sig. Jag tycker dock att det var lite oschysst av henne låsa ute mig innan jag fått med mig mina kläder.

Nu sitter jag här på säkerhetsavdelningen på Hall eftersom Ms kompis anmälde mig när hon berättade om detta för honom. Hon gavs inte möjlighet att neka anmälan eftersom tjejer inte längre får yttra sig när de är målsägare i sexmålsbrott. Risken är ju att de avslöjar något om sitt sexliv.

Jag tycker bara att det är synd att hon åkte in på Hinseberg, annars hade vi kanske kunnat hålla varandra lite sällskap. Hon nekade ju givetvis i rättegången men eftersom jag redan var fälld så ansågs det bevisat att vi hade haft sex och hon kunde ju inte bevisa att jag hade sagt ja, speciellt som hon aldrig frågade mig. Dessutom nekar ju alla misstänka sexbrottslingar så hennes nekande togs som bevis på att hon var skyldig.

Undrar vilka jag skall bjuda på midsommarfest 2017?


Om författaren

Författare:
Michael Karnerfors

Om artikeln

Publicerad: 07 jun 2004 14:46

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: