sourze.se

REGERING, VAKNA... NU!

Snälla regeringen, kan ni inte använda LITE förnuft?
SJUKVÅRDEN BEHÖVER MER RESURSER... NU!

Hur sjukt ska samhället behöva bli för att ni ska ingripa?
Psykopater finns ute i samhället som VILL ha hjälp, men inte får det, på grund av er besparingsiver. Hur ska ni förklara för offrens föräldrar där någon psykopat har tagit livet av deras enda dotter/son, att ni inte har resurser
eller pengar när det uppenbart finns pengar till höga ministerlöner?

Psykopater finns i Sverige,i Stockholm, ja överallt. Inser ni inte att det finns ett uppdämt behov av ökade resurser inom sjukvården? Jag med flera kan säkert tänka sig att betala mer i skatt om så behövs för att få ett friskare samhälle. Men det behövs pengar och resurser... NU! Vi vill inte ha fler psykopater som dödar folk. Ska det behövas ett MINISTER MORD TILL?

Man kan förvisso inte stoppa alla psykopater i Sverige, men så fort sjukvården ska spara pengar ökar mord, misshandels- fall, våldtäkter, ja listan kan göras lång. Det behövs även mer värme och medmänsklighet i Sverige. Omtanke. Föräldrar som bryr sig om sina barn. Regeringen måste ju vara ett föredöme. Hoppas ni alla i regeringen, Göran Persson, Thomas Bodström med flera inser att det behövs krafttag och det NU!

Vad tycker ni som läser detta? Skriv gärna ner vad ni tycker till mig. Funderar på att skicka denna artikel till Göran Persson men då behövs det uppbackning....Hör av er!


Om författaren

Författare:
Roland Jönsson

Om artikeln

Publicerad: 18 maj 2004 10:29

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: