sourze.se

Giftcocktail

Rökare är inte dåliga människor, men lite hänsyn mot övriga människor skulle inte skada.

Jag har funderat på det här ett tag nu och kommit fram till en sak. Jag borde ta en lagom stor behållare och fylla den med en massa gifter och ämnen som är skadliga för människan och naturen. Lite ämnen som gör det svårt för allergiker att andas ska jag nog också få tag på och klämma ner. Kanske kan jag till och med hitta något som är beroendeframkallande. Det skulle ju göra det hela mycket mer trevligt.

När jag har testat min lilla giftcocktail på några söta djur ska jag ta med mig den till busshållplatsen. Där ska jag sprida giftblandningen omkring mig. Vad gör det om några andra människor mår dåligt?

När behållaren är nästan tom är det bara att kasta den på marken och jag behöver inte ens bry mig ifall något skulle läcka ut. Sedan är det bara att göra samma sak när jag ska ta bussen hem igen på eftermiddagen.

Och allt det här borde väl vara helt ok. Jag menar, rökning är ju tillåten.


Om författaren

Författare:
Camilla Wiberg

Om artikeln

Publicerad: 28 mar 2004 20:28

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: