sourze.se

Kärlek på internet del 2

Jag har absolut inget emot sex, tvärtom! Men jag tycker att man kan väl åtminstone säga/skriva: Hej! Innan man frågar: Ska vi knulla?

Kärlek på internet, jo det kan vara mycket... Jag har snart varit aktiv på nätet mer eller mindre i tre år. Dessa tre år har gett mig mycket, bekräftelse, självförtroende, kärlek, vänner, älskare, utveckling, självinsikt, ja, listan kan göras lång. Tack vare detta forum så har jag fått chansen att träffa och lära känna människor som jag förmodligen aldrig hade träffat i verkliga livet annars. Just därför är internet så fantastiskt. Det är ett ställe en träffpunkt där människor från alla världens hörn och i alla åldrar och ur alla samhällsskikt samlas. Det har som sagt verkligen gett mig mycket.

Människor har alltid fascinerat mig, hur de tänker, agerar och varför. Internet är väldigt intressant att använda sig av i det hänseendet. Iaktta och kommunicera utan att för den skull bli alltför involverad om man inte känner för det.
Men det är inte bara en dans på rosor. Vissa har råkat väldigt illa ut. Visst finns det "sjuka" människor därinne liksom i verkliga livet, men härinne kan de ta skydd bakom skärmen. De använder sig av internet för att få utlopp för sina lustar, drifter, sina hemliga fantasier, ja vad du vill. Allt går att hitta, om man vill. Det sjuka är att DE hittar mig, fastän jag inte vill. Det är den andra sidan av kakan.

Visst har jag haft kuloch har fortfarande och har lärt känna många underbara människor, men jag har också blivit hotad, förtalad, utnyttjad och kränkt. Ok, visst, är man med i leken så får ska man också leken tåla, men var går gränsen?

Jag har märkt en tydlig förändring därute under den här tiden. Det blir mer och mer ytligt, avklätt och kraven stiger och det är väldigt sexfixerat. Det mesta går ut på sex.
Visserligen är det en kontaktsite Spraydate, men jag vet att det finns många andra siter att hålla till på om man nu bara är ute efter sex. Tanken med just Spraydate är att man ska träffas och finna den STORA kärleken, grovt förenklat. Men de flesta av de som tar kontakt vill bara ha sex. Det är väldigt lätt att tröttna, och det går ut över de stackars guldkorn som faktiskt finns därinne om man söker noga. Taggarna ut och man måste som kvinna vara rätt hård om man ska kunna stå emot alla dumma, sjuka kommentarer som man som kvinna får. Jag har absolut inget emot sex, tvärtom! Men jag tycker att man kan väl åtminstone säga/skriva: Hej! Innan man frågar: Ska vi knulla?

När det väl kommer till kritan så är de inte så tuffa iaf, det är mest snack. Jag är inte den som skräder orden och dessa män har en förmåga att bli tämligen mållösa och slakna rätt snabbt, om de får svar på tal. Det blir inte samma sak. De vill vara fräcka, chockera och känna sig dominanta, kalla oss för slynor osv. Men om jag då är på det humöret så svarar jag med samma mynt och då är det inte lika kul längre, så då går de hem med svansen mellan benen igen... Tack och hej nästa tjej!

Jag tycker att det är rätt fördomsfullt fortfarande därinne. Som tjej ska man inte kunna vara lika stor i munnen och ta för sig på samma sätt, men det skiter jag i!


Om författaren

Författare:
Åsa Welin

Om artikeln

Publicerad: 16 mar 2004 14:13

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: