sourze.se

Oasis

Är ni inte trötta på avklädda artister och fjolliga pop pojkar? Det är i alla fall jag.

Därför stänger jag av radion och låser in mig i källaren med min Ipod suverän MP3 spelare och låter minnen ifrån mitten av 90-talet flöda

Vet inte varför många kvinnliga artister slänger av sig
kläderna i hopp om att sälja miljontals fler skivor. Antar att det kanske har med växthuseffekten att göra.
Själv har jag ett botemedel mot ökenspridningen och det är bandet Oasis. Kan inte förklara min förkärlek till detta band då ni då antagligen somnar och vaknar en månad senare när jag är klar men en sak är säker: Oasis var världens bästa band.

Jag vill inte klanka ner på andra musikstilar för jag är en verklig allätare när det gäller musik men jag kan ändå inte låta bli. Vi behöver sluta med att göra musiken för komplex så att fler än musik-kritikerna kan njuta. Kanske sluta rappa om Pimps and bitches och fundera på vad musiken igentligen är. För mig är musik glädje. Trots det så kan jag smälla på en riktigt tung Heavy-metall låt och fortfarande bli glad.

Oasis som för mig är den största vitaminkicken jag kan tänka mig sedan C-vitaminen upptäcktes är tragiskt nog bortglömda och lite halvt avdankade nu för tiden. Bröst och rumpa har tagit över marknaden mer eller mindre.
Trots det kommer antagligen Oasis med en ny skiva i september om de inte lyckas sparka hela bandet igen...
Så när den dagen kommer eller redan nu ska du sätta dig ner lyssna på någon oasislåt och se att dina bekymmer i form av förtidpensionering och brakförluster för favoritlaget sakta men säkert hamnar någonstans där de gör nytta istället.

Live forever.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 05 mar 2004 12:14

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: