sourze.se

Kommunism... som en finne i röven

Carl Marx var ingen politiker och ingen komunist utan han var en marxist och en filosof!

När en person pratar om att han/hon till exempel är kommunist eller nazist, rasist, så är det i dom flesta fallen bildat på okunnighet. Jag vet att många människor kommer att sluta läsa här för att dom känner sig baktryckta mm... men jag bryr mig inte det minsta!

När man säger att man är kommunist tror jag att man faktiskt menar att man är en "marxist" inte kommunist eftersom att kommunismen är en vinklig av marxismen som Lenin i första han tolkade. Hitler och Stalin lär har haft Lenin som förebild. För om man tar en titt bakåt i tiden så ser man vad just kommunsimen har gjort, Man talar alltid om Hitler som en stor massmördare. Ha! Stalin och Lenin mördade var och en många fler än vad Hitler någonsin gjorde.

Det som folk tar upp som en positiv sida av kommunismen var att alla människor skulle vara jämlika? Ha igen! Både Stalin och Lenin hade det mycket bättre än sina innevånare som var på svältgränsen och detta gäller fortfarande i till exempel Nordkorea Om man håller en människa på svältgränsen så orkar han inte göra uppror!

Däremot, om en människa fick tag i mat som var i så kallat "överflöd" och kunde protestera eller liknande så var han redan så gott som avrättad utan någon som helst domstol eller liknande! Och inte bara det. Hitler var endast känd som en stor massmördare eftersom att han var specialicerad på en specifik grupp människor.

Hitler dödade allt som allt ca 12 000 000 människor varav 6.000.000 judar, Lenin och Stalin runt ca 100 milj ryssar ingen spcifikfolkgrupp, utan alla som hade eller kunde tänkas ha en annan uppfattning än de styrande. I Kina räknar man med att 10-tals miljoner människor mött samma öde. I det kommunistiska Kina avrättar men årligen uppemot 4000 människor!

Var än kommunsmen har visat sitt fula tryne har det medfört svält och ond bråd död för milijontals av människor. "Kunskap ger makt", är ett vedertaget uttryck men varken så kallade kommunister, fascister eller nazister tycks vara mottagliga för fakta, utan de skjuter ifrån sig dessa och kallar det för propaganda eller säger, det har aldrig hänt. Åt att säga att marx lära är ett paradis, kan jag bara säga, Snövit och de dju dvärgarna är också en trevlig saga, verkligheten dessvärre en helt annan.

Kan det bero på något särskilt, att i princip hela det kommunistiska väldet världen över har kollapsat, må gud förbjude att det återuppstår igen. Att det finns en och annan stolle som inte är mottaglig för verkligheten får vi leva med, eller hur..!? Den sista stollen är ju inte född ännu.

Jag kan bara säga, lögnen skriven i bläck kan inte fördunkla sanningen skriven I blod...


Om författaren

Författare:
Björn Anderstedt

Om artikeln

Publicerad: 16 jan 2004 11:56

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: