sourze.se

Skrivkramp

Ibland är en påminnelse allt man behöver.

I somras, i ett svagt ögonblick det måste erkännas, manade jag alla sourzare att ta nya tag till hösten. Då skulle vi banne mig visa att Sourze fortsätter att fullkomligt koka av liv! Även om siten inte har kokat av liv direkt, och då menar jag i antal läsare, så har Sourze åtminstone småputtrat. Hösten med Sourze har på skrivarfronten dock, i allra högsta grad, inneburit nya intressanta skribenter och en och annan gammal rävs bejublade återkomst.

Min egen skrivarhöst har varit riktigt lång, det har den. Jag har fullkomligt saknat ord, inget har helt och fullt lyckats fånga mitt intresse. Åtminstone inte till den grad att jag manat mig själv att fästa mina tankar på ett papper, fått mig att ödsla ord. Till viss del har detta skrämt mig från vettet, mycket av mitt liv har bestått i av att jag gripits av inspiration, funnit ord. Torkan har varit total, kompakt, till synes helt utan slut. Det vill säga, det är så min höst har sett ut fram till igår. I min inkorg fann jag då ett kort mejl från en annan sourzare. Bara några få ord, en kort fråga: Varför skriver du inte?

Bra fråga från dig, du omtänksamma sourzare, den fick mig att allvarligt fundera över varför min skrivarlust sinat. Tack också för påminnelsen om att Sourze fortfarande finns och välkomnar oss alla!


Om författaren

Författare:
Linda Björling

Om artikeln

Publicerad: 11 dec 2003 15:46

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: