sourze.se

Aftonbladet överdriver och skrämmer om influensan

Läser om influensan som dödat flera i England och nu är på väg till Sverige. Influensan rapporteras ha tagit flera tusen liv i Nya Zealand och Australien.

Jag som boende i Nya Zealand blir väldigt förvånad och frågar alla på mitt jobb om dom hört talas om detta. Jag och mina kollegor följer nyheterna både i press och tv och har inte hört ett ljud om detta och känner ingen här som hört talas om någon som dött i influensa!

Det är alltid några äldre eller sjuka som är mer utsatta för influensa det vet vi ju men att flera tusen har dött det skrämmer folk som kanske vill resa hit. Jag känner inte ens någon som har drabbats av den årliga influensan i år!
Ta i trä

Länk: aftonbladet.se

Jag har mailat ansvarig utgivare och journalist som skrev detta i AB men har inte fått något svar. Jag har vidare satt ut en fråga på en lifestyle internet sida här nere för att fråga vanligt folk i landet om dom hört något om influensan i år och alla svar jag får är frågande.


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 11 nov 2003 23:14

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: