sourze.se

Bollhav för politiker

Mindre plats för politiker och mer fria kreativa och obekväma åsikter från rötterna!

Den framfusighet och förutsägbara enögdhet, sprungen ur längtan efter makt, som många politiker visar är vår demokratis "skugga". När Sourze ger dem fritt tillträde, en egen "gräddfil" med "tre kronor", för att de just sitter i riksdagen, visar det på maktens otyglade, ibland omedvetna, infiltration och försök till monopolisering av debatten. En smula lättvindigt accepterande, kanske parat med underdånighet inför dem som redan har tagit patent på alla åsikter och allt tyckanden syns från många av våra medier. Kanske är Sourzes "bollhav" för politiker smart marknadsföring, ett försök till att "höja" Sourzes profil, att låta våra makthavare trampa omkring, ostörda, i den vackra och mångskiftande vegetationen som prunkar på den öppna och fria äng Sourze hitintills har tillhandahållit.

Jag har en känsla att de högljudda professionella och förprogrammerade åsiktsbärarna i sina egensinniga promenader kommer att lämna ett och annat nedtrampat spår där vi, gräsrotsfolket med våra vildväxande och egensinniga plantor, får svårt att åter slå rot. Mindre plats för politiker och mer fria kreativa och obekväma åsikter från rötterna!


Om författaren

Författare:
Lasse Larsson

Om artikeln

Publicerad: 07 sep 2003 14:12

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: