sourze.se

Legalisera narkotikan?

Som snus och folköl?

Ibland är människor bra omedvetna. Många affärsidkare vet bättre och argumenten är många och bra för ett legaliserande av narkotikan.

I förorterna kan ibland narkotika säljas i vanliga butiker, inte i ICA och Konsum eller VIVO eller Hemköp utan i dom mindre butikerna. Detta kan först tyckas oetiskt men dom mindre butikerna har övertygat dom stora jättarna att narkotika inte är sämre att sälja än något annat.

För exempelvis många araber så är öl mer förbjudet än narkotika. Tänk att den svenska folkölen är ett ettrigt gift för muhammedanen och att arabens narkotika är detsamma för svenska befolkningen.

Men hur skulle detta med narkotikaförsäljning i livsmedelsbutikerna bli i Sverige?

Narkotikaförsäljningen skulle inte bli så annorlunda än försäljningen av alkohol, eller cigaretter eller det svenska snuset och folkölen. Ett bord kommer först att inrättas i butiken där narkotikaspeciallisten kommer att vara. Vilken narkotika är bäst? Är narkotikan ren? Om man använder si och så mycket kokain?

Därefter så är det sunt förnuft. Om man dricker 100 folköl och lägger sig i en snödriva! Om man använder för mycket kokain så blir man beroende, men vad blir man av snus och öl?

Dessutom kan man skydda narkotikan och personalen bättre i dom stora butikerna än i dom små! När flera i en förort vet att butiken säljer narkotika så dras ett speciellt gäng dit! Narkotika säljs dessutom i dom sämre förorternas butiker och inte i dom fina förorternas. Detta för att det finns fler utlänningar i sämre förorter som vill köpa för sin tro.

Skulle det vara fel att legalisera narkotikan? Kvantitet skulle ge kvalitet och därefter skulle narkotikan bli lika svensk som det svenska kaffet och snuset, som var så förbjudet förr!


Om författaren

Författare:
Patrik Persson

Om artikeln

Publicerad: 30 jul 2003 11:26

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: