sourze.se

Varför?

Jag ligger i min barndomssäng, snurrar runt, har svårt att somna och min mage knyter sig när jag tänker på vad som komma skall...

Det är alltid samma sak:Jag hör dina steg, du gläntar på dörren, viskar mitt namn och smyger in.

Jag låtsas sova men luften blir plötsligt så tung att andas.
Varje kväll då du kommit in till mig under dessa fyra år har jag varit någonannanstans, Jag har lärt mig att fly bort, genom att titta intensivt på den blårandiga tapeten kan jag flyta bort, bort från upplevelsen av dina hungriga händer och din stank.

Du luktar gammal öl och svett och dina alltför ivriga händer gör märken i min hud och tränger in i mitt allra heligaste. Jag flyttar mig närmre väggen för att du inte ska komma åt mig det gör du alltid, jag kan inte fly!
varför måste du störa min sömn?
Varför ska jag alltid oroa mig för att du ska komma krypande ner i min säng?
Varför får jag inte vara barn?
Varför gör du mig så illa?
Varför ska jag som är ditt barn utsättas för detta, varför ska jag vara älskarinna till min egen far och sedan lämnas ensam kvar i skam och rädsla?

Varför?
kan någon svara?


Om författaren

Författare:
Linda Wallster

Om artikeln

Publicerad: 23 jul 2003 16:57

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: