sourze.se
Artikelbild

Vandringsberättelse del 2

En märklig besökare gör entré. Vad har han för avsikter? Följ/skriv den spännande fortsättningen på historien!

En manshand blev synlig. Handen sköt upp fönstret på vid gavel. En väska langades in och ställdes på golvet. Handens ägare följde sedan ljudlöst efter väskan. Lisen såg allt detta isande klart i det kalla månskenet. Hon andades hackigt medan hjärtat lekte berg och dalbana i bröstkorgen. Han får inte märka att det är någon här! Tack gode Gud att sängen stod skyddad i en alkov bakom ett draperi! Mannen böjde sig ner och öppnande väskan. Vad var det i den? Men... Lisen kunde inte tro det hon såg. Det kan inte... Jo, det var verkligen en saxofon i väskan. Mannen tog upp instrumentet och synade det noga. Månljuset glittrade till i hans vita hår. Plötsligt kände Lisen igen honom! Mannen var Alf Svensson.

Avsnittet tillägnas Sten O


Om författaren

Författare:
Magnus Löwendahl

Om artikeln

Publicerad: 02 jul 2003 10:35

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: