sourze.se

Ett slag i luften?

Jag tänkte slå ett slag för poesin, för konsten och följaktligen för Sourze.

Ja.

Jag läser förbryllat hur ni tycker att det inte finns några spännande skribenter längre, på Sourze, att det är för mycket poesi.

Poesi kan man aldrig få för mycket av, nej. Att ens antyda något sådant är ju befängt, borde vara belagt med böter, nej, det där sista tar jag tillbaka, ja, åsikter ska väl aldrig bötfällas, nej, hur tokiga de än må vara.

Måste väl erkänna att jag faller inom beskrivningen:

Poeter som verkar ha lagret fullt.

Ja, jag känner mig träffad.

Men jag tror inte att läsarna, publiken, kommer vallfärda till Sourze för att titta på när vi diskuterar vad som egentligen bör skrivas på Sourze,

nej.

Jag tror inte heller att läsare orkar logga in med ett individuellt och tillfälligt lösenord för att läsa klart en text om hur dumt det är med inloggning, nej.

Leve poesin!

Leve Sourze!

Rädda Sourze, ge oss något intressant att läsa, ge oss poesi, i alla former, bra, dålig, korta, långa, tjocka, kilformade, röda, nästan blå, vridna åt vänster, några åt höger.

Fortsätt pumpa in era dikter, noveller, i mängder, i stora klasar. Ja. Det tänker jag göra, trots att jag ännu inte är, någon Boye, Gullberg, Lagerkvist eller Strindberg, nej.

Fan!


Om författaren

Författare:
T.L Stjerna

Om artikeln

Publicerad: 25 jun 2003 12:24

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: