sourze.se

Åter gratis att läsa Sourze

Under en månad har vi på försök tagit ut en avgift för att läsa Nättidningen Sourze. Efter att ha analyserat resultatet har vi beslutat återinföra gratisläsning.

Under en månad har vi på försök tagit ut en avgift för att läsa Nättidningen Sourze. Vi hade kalkylerat med ett stort trafikbortfall, men hoppats att det skulle kompenseras av större intäkter, vilka skulle användas till att vinna tillbaka trafiken. När vi analyserar försöksmånaden konstaterar vi att trafiken inte fallit så mycket som vi hade trott samtidigt som betalningsviljan visade sig vara mindre än vi hoppats.

Efter en intern diskussion har vi beslutat återinföra gratisläsning men behålla inloggningen. Sourze ska satsa på ökad trafik och fokusera på att öka intjäningsförmågan genom tilläggstjänster och samarbeten. Vad det betyder konkret återkommer vi till senare. Alla som köpt en läsprenumeration sedan vi införde avgiften för läsning kommer kompenseras.


Om författaren

Författare:
Carl Olof Schlyter

Om artikeln

Publicerad: 19 jun 2003 16:52

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: