sourze.se

Jag tycker det rimmar illa

Jag måste erkänna, jag kan inte speciellt mycket om ekonomi eller valutor hit och dit, nej, men jag tycker det är konstigt...

...att vi i dessa föränderliga tider, med snabba vindar och unika, väldigt regionalspecifika krav tänker bygga stora, ja, gigantiska, visst de är starka men ack så osmidiga och trögstyrda dinosaurier till ekonomiska samarbeten istället för att anpassa oss till verkligheten och istället skapa små smidiga, snabbfotade geckos som kan sidsteppa utan att dratta på ändan när så behövs.

Vad jag minns så gjorde storföretagen detta i slutet av nittiotalet, byggde snabba små geckos alltså, istället för att mata dinosaurien, som blivit fet och omodern.

Men vad vet jag?

Kanske skulle jag hålla mig till att skriva poesi och teckna små bilder istället.

Men jag kan inte hjälpa att tycka det rimmar illa när man tänker gå armkrok genom skiten när det är mycket lättare att hjälpas åt fast var och en går fri från de andra. Vi ska självklart fortfarande bära den stackare som inte kan gå själv, ja, men armkrok? Nej, fan.

Vad tycker ni?


Om författaren

Författare:
T.L Stjerna

Om artikeln

Publicerad: 05 jun 2003 17:32

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: