sourze.se
Artikelbild

Harmoni skapar stark attraktion

Jag gillar kvinnor och i förlängningen kvinnan. Det tycker jag är en nedrans bra uppfinning. Där ska Gud ha cred.

Vintern var ingen bra uppfinning, men vi kan alla göra fel. Kvinnan var toppen. Kvinnor är kul. Kvinnan är rolig. Nu menar jag inte sexuellt det måste jag skriva, annars tar det hus i helvete, för vi vet ju hur Sverige fungerar, har man för kul ska man steglas och brännas på bål utan mer att vara med. Jag trivs med att vara med en kvinna. Det får mig att må bra och det umgänget känns uppbyggligt.

Vi envisas med att vara förvissade om att vi inte kan dejta med framgång om vi inte är ursnygga. Dejtning är marknaden eftersom den som söker partner inbjuder andra att värdera om man är värd besväret att försöka bli ihop med. Kärlek är en kroppslig köpsignal och vi tror att vi gjort ett klipp. Kärlek är mer mångfasetterat än en fast häck och honungsmelonstora tuttar. När du är i harmoni med dig själv så kommer du att utstråla kärlek, lugn och trygghet. Där har du en attraktivitet som är svår att slå.

Problemet många har är att se sitt eget marknadsvärde, och vi tror ofta att fasaden, vårt yttre, är allt, vilket gör att den som inte känner sig snygg ger upp. Jag är ful, det är livets lott, ingen vill ha mig. Vi tror inte att våra möjligheter att hitta rätt partner kan kompenseras med andra attribut eller att vi kan åtgärda vårt yttre. Vi ger upp. Det vi fullkomligt missar är att attraktion i många stycken är en psykologisk signal. Jag är i grunden måttligt attraktiv, men jag kan tala och jag är öppen som människa. Det har varit min räddning socialt. Den som lever sitt eget liv har något åtråvärt i sig.

När du kör ditt eget rejs och befinner dig mitt i ditt eget spår så blir du även öppen för att göra saker, resa, testa nya rätter, se det roliga i saker, och mitt i alltihop kommer en biprodukt. Du kommer att se människor på ett nytt sätt. När du är öppen kommer du att kunna lyssna in potentiella partner på ett förvånansvärt träffsäkert sätt, och om du är hemfallen åt lite erotiska utsvävningar så är det den ideala plattformen eftersom du är vidöppen för att ge förslag och ta emot förslag. Det finns inga hinder. Din avslappnade attityd och öppenhet gör att tröskeln att fråga dig saker blir låg. Du kommer, tro det eller ej, att få betydligt mer inviter än du någonsin anat. Jag har aldrig varit en vän av detaljer, men jag vet att det är så. Annars skulle jag aldrig ha skrivit det. En människa som är i harmoni med sig själv och möter världen med öppna sinnen är attraktiv.

Tanken är inte att bli attraktiv eller få mer sexuella erfarenheter, för då är du egentligen inte driven av att gå din egen väg, eftersom du söker strömlinjeforma dig för att passa potentiella partner. Det är en bieffekt när du kommit till freds med dig själv. Ditt lugn, livsglädje och okomplicerade tankevärld attraherar.

Sexlivet är en av de verkliga vinnarna, och du själv, om du har kontakt med din egen sexualitet, när du hittat dig själv och vågar leva ditt eget liv. Inte för att du får mer erbjudanden än andra. Det handlar om att du får mer av livet, det är bättre, det är roligare och det har mer livsglädje. Jag kan inte förklara bättre och jag vill inte heller.

Grejen är enkel. Det finns hopp även om man ser ut som en grävling. Det sitter i tanken.


Om författaren

Författare:
Jan Kallberg

Om artikeln

Publicerad: 26 maj 2003 09:33

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: