sourze.se

De perfekta villkoren för lycka

Något gick fel.

Jag förstår verkligen inte. Att alla de andra är miserabla kan förklaras, men inte du. Varför är du inte lycklig? Något måste vara fel. En mätning gick snett, ett hittills oupptäckt spårämne, kanske blev du bortbytt vid födseln? Men ministeriet gör aldrig fel. Och nu står du här och säger att du är OLYCKLIG. Du KAN inte vara olycklig. Vi kartlade ditt liv och designade dina gener. Vi skötte allt in i minsta detalj. Hundratals forskare jobbade på projektet, dygnet runt, flera ÅR innan du föddes! Vi har inte gjort fel! Vi kan inte göra fel! Vad gick fel? Tala om för oss! Vad gick fel!?

Och jag vet inte. Faktum är att jag inte bryr mig ett skit. Ge mig Prozac, för fan, och låt mig vara.


Om författaren

Författare:
David Olsson

Om artikeln

Publicerad: 14 maj 2003 09:59

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: