sourze.se

Har Expressen tappat stinget helt!

Så här ser Expressens löpsedel ut i dag, lördagen den 3 maj 2003: "Vi är förbannat lyckliga" SVEN WOLLTER HEMLIGT GIFT med 18 år yngre Lisa"

För att riktigt belysa den stora nyheten ytterligare så finns en bild med texten: Ringarna blänker på nygifta Sven Wollters och Lisas fingrar.

Man slutar att förvåna sig över att gapet till Aftonbladet ökar. Med löpsedelsförfattare som på allvar menar att ovanstående rubrik är den viktigaste speglingen av vad som hänt i omvärlden är det snarast ett under att Expressens upplaga inte sjunker ytterligare. Men många äldre läsare, som i liket med mig, läst Expressen praktiskt taget varje dag sedan starten 1944, fortsätter väl att hoppas att man så småningom återgår till den friska och uppkäftiga tidning som den en gång var. Men ett studium av de löpsedlar som varje dag sprider Expressens viktigaste budskap till läsarna ger inget hopp. Onödigt att visa upp fler exempel, det skulle endast bekräfta att dagens löpsedel inte är något extremt undantag. Men nog bör den ansvariga utgivaren ge sin syn på hur han då och då släpper igenom löpsedlar som av många kan anses förnedra en seriös läsekrets.


Om författaren

Författare:
Stig Gustin

Om artikeln

Publicerad: 04 maj 2003 09:40

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: