sourze.se

Dennis Miller överallt man ser

Dennis: Honom blir man inte av med.

Igår såg jag honom igen. Dennis Miller. Denna gång var han med hos Conan O´Brien. För det första var det hemskt att se just Dennis Miller hos Conan, och naturligtvis så har han en massa åsikter om allting. Nu när jag har lyckats se honom 4-5 gånger på TV på bara några månader, så börjar jag lära mig hans rutin. Han kommer ut, David, Jay eller Leno frågar honom hur allt är, han svarar med att det är bra. Sedan säger han något i stil med "jag kollade på kriget" och sen är han fast. Jag har aldrig sett honom prata om något annat än krig och politik. Jag säger inte att det är fel att prata om det, men har man sett honom kanske 2 gånger så känner man igen det han säger. Han säger exakt samma saker i varje program, "Saddam är skit", "vi tänker på miljön för mycket" och "Frankrike är fegt", och i allt detta lägger han in ett "fuck" eller "shit" som får publiken att bli tokiga av upphetsning.

Igår upptäckte jag att han också har skrivet material, eller åtminstonde skrivet material, för jag kände igen pratiskt taget hela hans meningar från ett tidigare Jay Leno-avsnitt. Det är exakta meningar. Om man nu ska vara arg komiker med åsikter så behöver man ju inte bara kopiera sig själv rakt av, detta får hans åsikter att kännas påhittade och ihåliga. Det finns ingen trovärdighet som citerar sig själv i program efter program efter program. Jag betackar mig. Dennis Miller är skrämmande.

Förutom att igen ha på sig den amerikanska flaggan som pin på kavajen, och vara arg på alla med turbaner igen så tyckte han att Frankrike får ta hand om Irak efter som de inte deltog i kriget. På honom låter det som om Frankrike får en lapp från sin mamma, där det står att Frankrike inte behöver vara med i kriget idag, så går det bra. Han ser världen som skolgympa. Och vill man inte vara med och spela innebandy med de andra pojkarna, så får man istället plocka in målen. Dennis Miller har ju naturligtvis många andra åsikter som inte rör kriget också. Igår tyckte han att alkoholism inte var en så farlig sjukdom, för man fick ju vara full hela tiden. Ja då gör det ju inget.

Jag betackar mig Dennis Miller och jag har lärt mig att hata om på nytt igen. Samtidigt så kan jag inte låta bli att titta när han är med i TV-rutan. Jag vill veta vad stolpskottet säger nästa gång. Jag ser på TV för att kunna fortsätta hat, skönt att man har något att göra i alla fall.


Om författaren

Författare:
Julius Olofsson

Om artikeln

Publicerad: 19 apr 2003 15:10

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: