sourze.se

Jay Leno är så fruktansvärt rolig

Denna talkshow host är USA personifierad.

Jay Leno är inte rolig. Jag har inte haft kabel/parabol i mer än ett år, men har under denna tiden lärt mig att avsky Jay Leno. Om man jämför med andra "pratprogram" värdar från U.S.A såsom Dave Letterman och Conan O´Brien så har dom något som Jay Leno saknar. Och det är förmågan att kunna driva med sig. Varje gång när någon börjar närma sig hans liv eller skoja om hans konstiga hår, så börjar han skruva på sig. Jag tycker att han är feg och visar inget kurage på grund av detta.

Jag blir även irriterad över att han jämt ska skämta och trycka ner Irakier, nej förlåt, man behöver inte tillhöra något särskilt land för att Jay Leno ska skämt om dig, nu räcker det bara att du har turban! Men amerika är det bästa som finns, under kriget så kan man se på honom, om jag inte har sett fel, en pin i form av den amerikanska flaggan. Amerika är det bästa som finns! Usch! Jag är inte en sådan person som hatar USA över allt annat, det har kommit mycket bra från Amerika också. En av dessa är till exempel Michael Moore, som ständigt blir nertrackad av Jay Leno. För man får inte vara emot kriget, men man kan inte heller säga att man är för kriget, men man kan vara för det här kriget.

Varför det? Varför skiljer sig detta kriget så fruktansvärt mycket från något krig, alla krig ser jag som något negativt. Men Michael Moore får INTE ha åsikter, framför allt inte under Oscargalan. Varför kan han inte säga vad han tycker där för? Där har han ju en publik på över 10 miljoner människor, det var ju därför han var där överhuvudtaget. Men detta skruvar Jay Leno om till ett skämt utan humor som han sedan slänger in mellan ett föråldrat Bill Clinton cigarrskämt och en bild på stackars Nick Nolte. Gör man något fel i USA så glöms det aldrig bort, det hålls vid liv i flera flera år till. Nej, jag betackar mig Jay Leno, och hans hemska program, där han skämtar om talibaner samtidigt som han hedrar dessa starka och tappra unga amerikanska pojkar "vi har där borta", han säger så för han vet inte vart Irak ligger.

Innan jag fortsätter vill jag göra ett litet inlägg. Jag säger inte att det bara är Jay Leno i hela USA som skämtar om folk som bär turbaner det vill säga folk som bor i Irak, Iran, Libanon med mera med mera med mera med mera med mera med mera med mera med mera med mera... detta gör även andra amerikanska profiler, men inte i den mängden som denna man pumpar ur sig

Det finns mycket att säga och många har åsikter, men innan jag avslutar vill jag uttrycka mig lite om en gäst som ständigt återkommer till Jay Leno, och Jay Leno är i lika stor extas varje gång, "very happy to have him here". Denna man heter Dennis Miller. Jag vet inte om alla vet vem det är, men det är, om jag har förstått allt, en komiker med mycket åsikter. Han är "för det här kriget", han tycker att vi "oroar oss för mycket för miljön" han menar att det här med "global uppvärmning" är väl inte så farligt utan "värmen har ju bara gått upp en grad på 100år " det gör väl inget det ökar hela tiden och så vidare och så vidare.

Jag blir jättearg varje gång jag ser hans ansikte i rutan, han förstår inte varför amerika inte letar efter olja i Alaska det lever en utrotningshotad ren där bara för att den "renjävel" bor där. Han är så konstig Dennis Miller och jag förstår inte hur man kan vara så instängd. Han har ju naturligtvis också åsikter om Michael Moore och att han har åsikter, samtidigt som han inte förstår varför "Dixie Chicks" är emot kriget, vad konstigt?

Mycket mer finns att säga om Jay Leno och hans vapendragare Dennis Miller eller är det tvärtom?, men nu har jag sagt några. Tacka vet jag "Korkade Vita Män"!


Om författaren

Författare:
Julius Olofsson

Om artikeln

Publicerad: 16 apr 2003 10:16

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: