sourze.se

Vad som hände mig i matsalen

Milkbaren, ett eldorado äventyr.

En lustig incident hände mig vid matsalens, så kallade "milkbar" häromdan. Jag hade precis hämtat min mat, som den dagen var bacon med nåt till, jag hade hämtat två glas som jag brukar göra. Den första förvåningen kom när jag märkte att jag hade kommit in på lättmjölkavdelningen. Vad jag blev förvånad! Detta hade nämligen aldrig hänt mig förut, men efter att kommit kommit över den lätta chocken fortsatte jag med mitt liv. Jag gick till den röda milkbaren, och skulle precis ta mjölk. Plötsligt blev jag avbruten, sen fortsatte jag att ta mjölk. Men efter att jag hade fyllt det första glaset, så räckte mjölken inte till det andra glaset, mjölken var slut! Heller ej detta hade hänt mig förut, så jag blev rätt paff! Jag gick in till självaste kärnan, det vill säga köket, där dom gör maten. Jag letade upp en arbetande mattant, och sa till henne plain and simple:

- Mjölken är slut.

Hon gick då och fyllde på milkbaren. Döm av min förvåning när jag såg att hon var väldigt kvick i bena trots all visuell övervikt och åderbrock. När hon fyllt på milkbaren tog jag mitt andra glas med mjölk och gick och satte mig. När jag drack av min mjölk från det första glaset, så var den ljummen. Jag gick då och hällde ut den och tog ett annat glas och hämtade mera mjölk. Jag gick och satte mig och smakade på maten. Den var äcklig så in i vassen. Så jag gick och slängde maten, och gick hem, när jag väl kom hem så bredde jag mig några mackor, för jag var hungrig!? Efter mellanmålet, gick jag och la mig i sängen och tänkte på äldre kvinnors sexdrift.


Om författaren

Författare:
Julius Olofsson

Om artikeln

Publicerad: 14 apr 2003 11:56

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: