sourze.se

Jag är så trött.

På att

inte förstå.

Så jävla trött.

Jag hajar inte.

Vadå?

Jag vet inte ens det.

Jag tror jag menar prylen

vi alla håller på med

om dagarna

allihopa

varje dag.

Jag hajar inte.

Det känns som om jag kommer försent första dagen.

Fröken har redan delat ut proven

uppgifterna

och förklarat spelreglerna.

Alla har satt igång.

Ja det är klart.

Några,

de som tycker det är tufft att skita i allt, sitter längst bak med fötterna på bänkarna o kastar suddigummi på de andra som liksom jag tycker det är tufft att lyckas med något innan man ligger där med näsan i vädret.

Där dyker jag upp i mina förstora brallor. Fan. Och hajar ingenting. Med en miljon frågor och inga svar.

Jag hajar ingenting. Gör ni? Vad ska jag göra? Fan. Kanske ska jag ställa de där frågorna? Ja, vad tycker ni? ska jag sätta mig längst bak i klassen och skita I ALLT, vifta trotsigt med fingret i vädret åt den stora fina samhällsmaskinen och kaxigt kraxa:

-Fakk ål ovv ja!

Nej.

Jag tänker ställa de där frågorna.

Fan.

Någon kanske har ett svar? Så måste det vara? Så är det. Visst är det så?
Om författaren

Författare:
T.L Stjerna

Om artikeln

Publicerad: 10 apr 2003 09:11

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: