sourze.se

Michael Jackson del två

Har ni sett del ett i svensk tv?

Här mottogs den med stora diskussioner både på jobbet och ute på stan här är Nya Zeeland. Alla var emot Michael Jackson. Ingen på min arbetsplats sa sig tycka om MJ.

Igår så visades en annan sida av intervjun. Jackson hade en egen fotograf som filmade samtidigt som den första intervjun
gjordes.

Den första intervjun var så klippt och vinklad! Den intervjuande personen vars namn jag har glömt bort hade jolmat och mjäkat sej igenom alla frågorna men sen vinklat så det lät som om Michael Jackson var ett monster och en idiot som skulle hållas borta ifrånbarn överhuvudtaget!

I den oklippta versionen som nu visades i två timmar så framgick det att ovan nämnda intervjuare satt och smickrade MJ för hans engagemang med sjuka barn då han faktiskt har Neverland öppet för barn så gott som varje dag, det visades busslaster av ungar som kom och hade en dag med MJ
och inte som i den första intervjun ett enda barn som det antyddes hade en osund tillvaro hos MJ.

Vidare visades Debbie Rowe, MJ barns mor. Hon sa helt enkelt att visst hade hon och MJ sex för att få sina barn.
Hon sa att hon aldrig trott att det kunde vara så hemskt som det var att vara gift med MJ och att hon hade lämnat honom för att hon inte klarade av det liv som krävdes som gift med honom. Inte att det var något fel på MJ utan den press och de lögner som spreds via pressen. Hon berättade vidare att det var hennes egen ide att barnen skulle täcka
sina ansikten för att inte vara med på bilder.

Den reporter som sa att MJ visade ett dåligt omdöme med att ta med sina barn på ett fullt zoo i Tyskland visade i den andra intervjun att han visste att MJ trott att Zoo skulle ha varit stängt och han beklagade det misstag som skett! I sin egen klippta version lät han det framstå som om MJ helt enkelt visat det daaliga omdoemet at gaa paa et noraml öppet zoo med sina barn i trängsel med vanligt folk och fans!

I själva verket visste reportern att MJ trott zoo skulle ha varit stängt ! Vidare berömmer reportern MJ för hans goda hand med barn, det klippte han bort och vinklade det. Vi bör alltid ta media med en nypa salt, det kan se ut som om det är sant men det kan också vara klippt och vinklat. Jag tror att MJ är en kille som alla andra killar skulle köpa det han vill ha om dom har råd med det. Han har väl gjort operationer som alla andra i nöjesvärlden.

Jag är varken fan eller tycker illa om honom, jag är mittemellan, men jag tycker man ska respektera varandra och inte gå med osanningar. Reportern som gjorde intervjun skulle ju ändå bli känd för sin intervju så varför inte göra den sann?


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 03 mar 2003 17:08

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: