sourze.se

Klonk! lät det inte

Hur fan kunde hon? Hon gör det med flit! FAN!

Han dunkade till flipperspelet i sidan och skickade iväg kulan, KLICK! lät det, egentligen spelade han inte flipper om det inte fanns en vanlig gammal skjutmekanism, det var fan vulgärt att skicka iväg kulan med en knapptryckning istället för den hederliga lilla fjäderkonstruktionen som man fick dra ut och släppa så att kulan stångades iväg, KLONK skulle det låta, men vad fan gör man när utvecklingen går framåt, saker förändras och tar slut och inget får vara som det varit även om det fungerat alldeles utmärkt, nej, allt ersätts med något annat som är nytt, inte bättre utan bara nytt, fan?
Kulan rann rakt igenom.
Fan.Detta är ett bidrag till Sourze Poesiskola.


Om författaren

Författare:
T.L Stjerna

Om artikeln

Publicerad: 27 jan 2003 09:14

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: