sourze.se

Clinton verkar gilla blåsjobb

Läste i Aftonbladet att Clinton tydligen hamnat i blåsvädret igen. Denna gång har han haft ett "möte" med fem fotomodeller i en privatsvit. Oj, det börjar likna dokusåpan - The Bachelor!

Efter ett tag försvann han med en av modellerna in i ett angränsande rum. Oj, vad oväntat! Hillarys privatdetektiv hade registrerat händelsen.

Vad dom gjorde? Förmodligen det gamla vanliga... drack lite jävligt starka drinkar spetsade med Vita huset-kokain, diskuterade lite djurrättsfrågor och världsfred och sånt tills Bill bestämt sig för en av tjejerna och ... Ja, undra vad han sa? "Vill du se mina födelsemärken på pungen", kanske eller nåt sånt.

Nu är Hillary arg och har ställt ett ultimatum; skilsmässa eller sexterapi. Det är bara att välja Bill. Jag undrar vad han väljer - sexterapi kanske. Det kan vara tryggt att vara gift. Mysiga parmiddagar och sånt. Vad ska han då säga till terapeuten?

"Jag vet att jag inte kan låta bli att utnyttja min maktställning. Det är så otroligt lätt att hamna ovanpå när man är i min ställning." Eller: "Jag ser mönstret upprepa sig om och om igen. Usch på mig att jag så hänsynslöst utnyttjar min ställning som en av väldens sexigaste män. Jag ska börja bära slöja och lovar att i fortsättningen bara runka hemma" - kanske eller nåt sånt.

Precis som om det skulle hjälpa! Säg vilken man i den maktpositionen som inte utnyttjar läget. Kennedy är ju bara en, Palme en annan, Persson... höll jag på att säga, men han håller ju till godo med VD:n på Systembolaget. Kanske han får billigare sprit.

Tanken på att dessa män skulle vara hjälpta av att gå på sexterapi - nja, jag är skeptisk. Det är så många män som skulle behöva gå på sexterapi i så fall. Flera miljoner män.


Om författaren

Författare:
Anna Drangel

Om artikeln

Publicerad: 26 jan 2003 10:43

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: