sourze.se

Skräp-TV:s frälsare

Efter att ha gift sig med en döende oljemiljonär försvann hon mer och mer från rampljuset. Nu är hon tillbaka - och hon är redo för att ha kul igen, säger hon själv.

Hur patetisk kan en människa bli? I en debatt på TV3 för inte så länge sedan, diskuterades det hett om huruvida Anna Nicole Smith var sorglig figur eller en smart affärskvinna. Ena gänget envisades om att hon var helt otroligt smart och trevlig, och för att inte tala om jordnära! Medan andra gänget påstod att hon var en påtänd nolla. Att Anna Nicole är smartare än hennes agerande har jag svårt att tänka mig och av det kan snabba slutsatser göras, men det verkligen patetiska är hur folk kan titta på skräpet eller ens komma på idén. Och att klassa detta som underhållningsprogram är ungefär likadant som att kalla Sven Ingvars för pojkband.

På Nicoles egna hemsida kan man läsa om showen: "Vi får följa med före detta playmaten i hennes vardag som är allt annat än långtråkig!" Det är ganska ironiskt faktiskt, för "Ett småkryps liv" känns mer seriöst och spännande än den sluddrande och zombieliknande människan som man kan se juckandes på allt och alla.

Nej, jag har sagt det förr och jag säger det igen: Anna Nicole Smith Show - skräp-TV:s frälsare.


Om författaren

Författare:
Johanna Pettersson

Om artikeln

Publicerad: 14 dec 2002 12:51

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: