sourze.se

Adjö Sourze

Svårt beslut - men rätt.

Fick ett mail som frågade:
- Hur kan Du skriva i en tidning som på löpet ritar av en gumma som stiger upp ur helvetet med treuddat spjut för att jaga ungdomar. Blev förbannad då jag läste kommentarerna där jag fann en som gav äldre skulden till de förhållanden vi har i Sverige. Inläggen om poliser - "Herre Du min skapare" hur orkar Du publicera något där.
Var vänlig: inte fler "tipsa en kompis" till mig då är vi i fortsättningen inte längre kompisar.
Utan vänlig hälsning.

Ovanstående sammanfattat av mig - det innehöll även argument som jag inte önskar få kommentarer på.

Vad säger jag om detta? Förra gången jag tipsade vännen möttes hon på löpet av Knulla bort din sura min - suga - fittan den skall klafsa. Också med teckning.

Då jag kritiserade detta önskades all död och pina över mitt liv samt namn, som även detta var gammeldags.

Tyvärr måste jag nog till viss del hålla med. Var tvungen att låta hustrun läsa mailet - då det var ställt till oss båda.

"Håll dig till korsord - där blir Du inte förbannad. Du har ju tidigare skrivit på andra ställen - fortsätt med det." var hennes råd. Då vi snart skall ha guldbröllop samt nästa måndag resa till Grand Canaria lyder jag - som vanligt - min kvinna.

Alla de som jag fått kontakt med - gammal som ung.
Tack - ha det.

Ps. Även till red. - som visserligen är skuld till det som jag kallar övertramp - ett tack för hjälp samt vänlighet.
Ett gott nytt år önskar jag Er alla. Tidningen har säkert en plats att fylla. Tror jag. Ds.


Om författaren

Författare:
Lennart Ekman

Om artikeln

Publicerad: 08 dec 2002 13:15

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: