sourze.se

Lena Sundström är gummsjuk!

Gubbsjuka finns inte.

"... I förra helgens Pulsbilaga satt en manlig reporter och hyllade Robinson-Emma och hennes nyinköpta bröst samtidigt som han körde lite: hey, jag säger bara det som alla tänker men ingen vågar säga. Eller som han själv uttrycker det: Att vara ihop med Emma Andersson måste vara som att gå omkring på stan med ett smycke som alla vill stjäla av dig och kanske får man acceptera att skönhet sexighet, utstrålning är kvaliteter som uppskattas? Och visst. Tack för den nyärligheten.

Fast personligen börjar jag bli rätt trött på alla dessa gubbar i min egen ålder som vill har cred för att de säger varför kan vi inte bara erkänna att det är så här?, när de i verkligheten säger varför kan vi inte bara godkänna att det är så här? Som försöker göra gubbsjuka till någon slags härlig ärlighet..." Metro, krönika, 27/11

Newsflash till dig gumman lilla. Det ÄR så. Det är naturligt och har alltid varit så. Ditt utbrott är bara ännu ett utfall från ännu en bedagad feminist som är frustrerad och rädd då hon upptäcker att även hon omfattas av den naturlag som gör att män attraheras av kvinnor som har 10-20 års fertil ålder -40 år framför sig. Det ligger i våra gener och är vetenskapligt bevisat.

Det är inte konstigt heller. Det har med alla individers strävan att maximera sina möjligheter då det gäller att föra sina gener vidare. Därför finner män, oavsett om man är 22 år, 42 år eller 62 år, att kvinnor med ett visst utseende och ålder är de mest attraktiva.

Så murvelgumman, det är som Puls-gubben säger, och det handlar inte om att vi ska "godkänna" det eller ej. I så fall så kan vi ju ta och underkänna mensen. Ungefär lika förankrat i verkligheten.

Vad gubbsjuka anbelangar så finns det inte. Det är något som åldersnojiga och avundsjuka kvinnor "uppfunnit" då de finner att naturlagarna även gäller dem. Kvinnor som gärna använder detta ord är 30 och de har drabbats av gummsjuka, det vill säga åldersnoja i kombination med avundsjuka på att kvinnor 20-30 är de mest attraktiva.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 29 nov 2002 10:42

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: