sourze.se

Omöjligt

Om det ändå kunde bli vi...

Omöjligt

Det bästa som fanns i havet spegelklara glans kompletterades med en långsam dans vi vandrade i ängar och vi låg ihopslingrade i sängar vi drömde oss bort i verkligheten och njöt av integriteten som övergavs då ljuset åter uppstod samtidigt som vi förstod att vi lik Romeo & Julias kärlek var omöjlig gjorde mig att inse att kärlek bara är löjlig om inte man drömmer som vi gjorde den kväll då månen log ner mot oss öm och snäll för att återigen håna kärleken som jag fick låna och inte heller nekade du känslan och inte heller tog du bort rädslan om att du och jag bara var en illusion fylld med mina drömmars illustration lögnerna som i min realitet skänkt mig passion förvandlade mina drömmar till ren frustation nykter tillstånd smärtar bara mitt förstånd och stjärnorna påminner mig den dag som jag tog mitt första andetag i din famn och den första gången du sade mitt namn.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 26 nov 2002 15:26

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: