sourze.se

En dag det inte är och är

What day is it?

Det här skulle kunna vara den perfekta dagen för att skriva en text som berättade att det alltid finns minst två sidor av allting. Den skulle kunna heta "Bassängen fylld med vaniljsås - Jim Morrison dyker och Gud tittar på". Och sen skulle en fantastisk story suga in dem som har rattat in samma radiostation som jag, krama om dem lite grann och lämna deras hår rufsiga.

Men en sån dag är det inte. Inte heller en sån dag då man skriver en dikt med rim som börjar ungefär såhär:

- Hey Mr Dix! I need my fix.
- Well buddy, nice. But price is twice!

Men, icke. För Dixen kanske inte har något med det att göra. Och sen finns det alltid två sidor av allt. Minst. Och utsida blir insida på avigan.

Nu vet jag vad det inte heller är för dag. Det är ingen dag då jag kräker ner ord som berättar att A-kassan vill ha intyg intyg intyg intyg intyg intyg intyg.

Är det då en dag då man skaffar nytt e-mejlkonto på hotmail och skickar ut fejkade mejl till kändisar. Och erbjuder dem sexuella tjänster. Bifogar lite snitsiga bilder man snott på Internet. Och sen väntar man på svar, sammanställer resultat och slår en pling till Flashback?

Är det inte heller!

Det hade varit fint om det varit en dag när man tagit reda på vad det där heter på danska. Det där som ska in i min bok. Ja, det hade varit fint. Jävligt scary och samtidigt fantastiskt hade det varit om man fått ett mejl där någon skrev att de kunde danska och mer än gärna ville hjälpa mig med att översätta mina svenska ord. För hur skulle den som skrev mejlet veta att jag behövde danska ord?

Ingen sån dag.

Nä, dagen i dag är en lat dag. Tittar runt och ser vad det står på saker jag köpt. Från vänster till höger:

TDK - LUMOCOLOR pemanent - UNCUT HARD RAIN VOL TWO
KATHY ACKER - Q: ARE WE NOT MEN? - TECHNICS - Landola

En sån dag är det.


Om författaren

Författare:
Mikael Vestlin

Om artikeln

Publicerad: 09 okt 2002 09:43

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: