sourze.se

Riktigt jäfvla smaklöst

Jag hatar popups. Vanligtvis är det ju bara att klicka ner dem, men ibland dras man ju till att titta. Detta är vad jag såg.

Satt och surfade på nätet och gled, lite på rutin, in på www.disinfo.com för att ta del av dagens mindre uppmärksammade, men ack så viktiga, nyheter från USA. Ni vet, de där nyheterna som av någon anledning alltid filtreras bort. De där om de högt uppsattas konstiga affärer.

När jag kommer in på sidan drabbas jag först av en pop-up. Därefter följer animation som föreställer en hand som med sprayflaska skriver något i stil med Revolution. Protest and Act. Jag tittar förstrött och undrande på spektaklet. Men vad ser jag längst ner i hörnet?! En Diesel-logo!

Pop-upen visar sig också vara en Diesel-grej, smakfullt och punkrevolutionärt utförd med ordet Action! i stort längst upp i hörnet. Visst. Vi ska göra revolution på Diesels villkor. Vi ska förslava halva världen ännu mer, vi ska lära oss att arbetsrätten är ett hinder i den personliga utvecklingen. Jajamensan, det är så det är. Vi ska lära oss att bottenlöner inte är ett hinder, utan snarare en möjlighet. Då kan man ju engagera sig i flera arbeten samtidigt, utan att bli FÖR rik.

Som om Diesel skulle stå för någon äkta samhällskritik. Nä, fan grabbar dags för skärpning. Tyvärr är det ju så att den dumma fårflocken ivrigt går på detta usla försäljningsknep. Det är ju tufft att vara rebell.


Om författaren

Författare:
Idioten Puckosson

Om artikeln

Publicerad: 07 okt 2002 18:49

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: