sourze.se

Tack för denna gång

Så tackar hon för sig. Nejdå, hon har inte förlorat, bara lite trött och måste engagera sig lite mer i skolan för tillfället.

"Nu lägger hon sig. Nu exakt nu förlorar hon, exakt nu får ni reda på vilken looser hon är som inte längre orkar argumentera. Nä, just ja, hon har ju inga mer argument heller. Nä, just det. Vad fan ska hon nu säga? Alla smartingar har fått henne att inse att hon förlorat debatten. Alla smart killar har fått henne att inse vad bedrövligt fel hon haft hela tiden."

Jo, så skulle man kunna tro.

Men så är icke fallet.

1:a anledningen är: just nu finns det inte mycket mer att säga, Michael och jag samt några fler, däribland fega anonyma expertkommentatorer, har gjort klart var i debatten vi står. Vi står oerhört långt ifrån varandra. Kanske kommer vi närmre en annan gång. Prövning bör således ske.
2:a anledningen är så enkelt som att ett nytt moment drar igång i skolan och jag har helt enkelt inte tid att sitta och diskutera timmar framför datorn.
3:e anledningen. Prenumerationen på Sourze går ut om cirka tre dagar.

Och.

Det är inga häpnadsväckande argument jag fått höra, det är inget nytt att det bara är killar som opponerar sig mot mig det är inget nytt att en stor del killar i samhället alltid kommer att vägra fatta att kvinnan är utsatt på många olika sätt.

Och heller är det inte nytt att när dessa killar inte länge kommer på några bra argument börjar de köra:

"Kvinnan kör känsloargument."
"Kvinnan är onyanserad."
"Kvinnan är upprörd."

Och så vidare.

Så därför känns det ok att dra sig ur nu.

Jag har gjort mitt för denna gång.

Jag orkar inte göra någon sammanfattning på debatten, men kan bara säga att mönstret är detsamma.

Om man som kvinna i samhället opponerar sig mot sexindustrin som man dagligen utsätts för, om man på något sätt råkar säga att sexindustrin har negatvia effekter på samhället så är man en onyanserad, känslosam, fånig och vek.

.... .. zzzzzzzzzz.......

Nästa gång jag tar mig in i den här debatten ska jag ha blitt polare med en psykolog så denne kan förklara ,för er killar som tydligen inte fattar, vad som händer med en människa som dagligen utsätts för fysiska och psykiska övergrepp. Denna psykolog kan säkert också förklara vad skillnaden ligger i att "klämma idéer" och att suga av någon mot sin vilja.

SÅ tack för mig.

Och Marcus Priftis: tack för att ditt stöd åt mina argument, tänker på ditt "pengavad".

Det bekräftar bara återigen att män pengar sant.

Tack.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 30 sep 2002 12:52

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: