sourze.se

Hallå McD!

Kiwi burger, mums!

Läser i Aftonbladet om att McDonalds har en kampanj i Norge med McAfrika-burgare. Lärde man sej inget sist det var kampanj och det var Marockoburgare? Varför tar man inte en burgare som finns på riktigt i McDs matkedjor men inte i Sverige? Kiwi burgaren på Nya Zeeland som har det extra som ingen annan burgare har och dessutom en alldeles egen och speciell kartong. Lägg därtill ett kiwi kramdjur i happy mealen.

Ge något som redan finns, hita inte på något som inte finns!
Gör sedan en speciell Svensk egen McD burgare som kan exporteras även den under McDonalds temaveckor utomlands.
Mc Elk eller varför inte Mc Viking? Tryck lite Sverigeinfo på kartongen! Då har man ju gjort lite nytta och inte bara upprört.

Det är bara et problem med McDonalds här på Nya Zeeland:
Jag klarar inte av drive thru! Jag har en bil med ratten på vänster sida av bilen och det är vänster trafik här nere och därför så sitter drive thru luckan på högra sidan av bilen, där ratten sitter på bilarna här nere. Ska jag backa genom drive thrun? :

Slå ett slag för Sverige i utlandet och ha tema bytarveckor inom McDonalds! Lär McDonaldsätare i andra länder vad Sverige är för ett land så dom hittar Sverige på kartan och inte tror att det är Schweiz och att vi har gökur och är kända för choklad.


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 25 aug 2002 16:42

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: