sourze.se

En skejtares oskuld

Det går som en porrtornado genom skolan.
Emma gjorde DET med Rikard.

DEL I

29 maj, onsdag
Det går som en porrtornado genom skolan.
Emma gjorde DET med Rikard.
Lina och Fredde - tydligen ute i buskarna under Jockes fest.
Malin och Magnus - ganska säkert flera gånger under senaste veckan. Magnus går och småflinar och har svårt att koncentrera sig på lektionerna och Malin har fått något slags vuxet uttryck över sig. Som att hon måste betala räkningar när hon kommer hem.

Jag är 15 år. Den enda som slickat mig i ansiktet är Henrys hund.

Skolavslutning om nio dagar. Om inte något ändras kommer jag gå ut i världen okysst och med oskulden lika säker som guldet i Fort Knox.

Borde kanske börja dricka?!

30 maj, torsdag
Jag står med ena benet på dansgolvet och den andra på skateboarden.
Tjejerna ser mig som killen som rapar på bildlektionerna och blir jagad av vaktmästaren genom skolan.
Det kan kanske vara rätt. Men det är ju inte direkt, vad heter det.... Yin och yang eller nåt.
Bara för att jag klottrar på toaletten betyder inte att jag inte har några behov.
Eller har jag det? Jag vet att jag borde det för snacket i omklädningsrummet börjar bli olidligt.

Tog en ren t-shirt på mig idag. Jag tror Maria i åttan tittade på mig någon sekund för länge medans vi stylade på basketplanen. Jag gjorde en kickflip som jag blev ganska nöjd med men Hempa sa att jag borde gjort den med fart. Ska han säga! Killen klarar ju inte ens droppa från minirampen.

Det borde inte vara så svårt. Det är minst hundra fester innan vi slutar nian.
In comes mr Love Daddy. Men jag vill nog inte dricka något, för sist jag smakade något påminde det mest om en magsjukdom.

På lördag är det fest hos Fredde. Jag vet inte vad han har att fira för han fick till och med underkänt på Bild.
Jag och grabbarna funderar på att thrasha festen. Fredde brukar vara ganska ok när han druckit lite.

Imorrn natt ska vi sno virke från en byggplats. Vi har sett plywoodskivor, säkert inte mer än 5 - 10 mm tjocka. Vad ska de användas till om inte till ett hopp?
Det gamla hoppet blev det lite si och så med sedan moppegrabbarna var på det.

Skolan går på halvfart. På hemkunskapen gjorde vi wienerbröd och samhällskunskapsläraren hade frågesport. Jag kom trea efter Karin och Veronica. Karin skulle vara en tänkbar kandidat, men jag tror tyärr inte hon kollat på mig sedan mellanstadiet. Det är som hon har kinaporslin i röven och måste titta rakt fram hela tiden.

31 maj, fredag
Vi började planera för "the big heist" redan på förmiddagsrasten. Hempa hade en kamouflagekrita från militären med jag sa åt honom att vi måste plantera några buskar där först för att vi ska få nytta utav den.
Förstår inte vad de oroar sig för. Det är inte som vi inte gjort det förut. Stället är obevakat, men Henry tyckte i alla fall vi borde ta med oss hundmat.

Henry förresten... Avslöjandenas kille - påstår att han gjort DET med stort D.
Det var när när Khaled tracka honom för att vara en okysst svenne.
Henry kontrade med att han, som han sa hade doppat.
- Skitsnack, sa Khaled. Du kan lika gärna bli munk.
Då sa han det, att han gjort grejen för två veckor sedan.
- Med vem?
- Skit i det, svarade Henry och han såg så förbannad ut att inget frågade något mer.

Jag vet inte vad jag ska tro. Jag har känt Henry sedan kalla krigets dagar. Konstigt om han inte sagt något förrän nu. Men han kan ha lite skumma saker för sig, som de fem åren han vägrade avslöja att han var vänsterhänt.

Det andra projektet ligger lite på is. Maria är söt och allt, men hon verkar inte vara typen som hjälper en kille att bli av med en plåga bara för att vara snäll.

Detta är ett bidrag till Sourze författarskola.


Om författaren

Författare:
Andreas Soneryd

Om artikeln

Publicerad: 16 aug 2002 16:26

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: