sourze.se

Tio heltokiga grejer: 6. Porrfilmen

"One blonde, one brunette and a fucking poet."

Det var verkligen sorgligt det här med Tracis morsa. Isaac köpte ostron och systemets dyraste konjak, men ingenting hjälpte. Morales sa något klokt. Han sa att "hon måste leva med den där sorgen ett tag, så att den dör lite". Det kändes som om hon ville vara ensam så vi lät henne flytta in gästrummet, baxade in storbilds-teven och gav henne varsin puss på pannan.

Nyheterna rapporterade om att det var fler som stuckit från planeten timmen efter den där Aktuellt-sändningen. Leroy tyckte ändå inte att han hade fått döda. "Jag vill liksom se det på nära håll". Morales tyckte att lite offer får man räkna med när man försöker riva något som inte funkar och starta något helt nytt.

Sen skrek Isaac: "PORRFILM! Vi ska spela in en porris!" Det var alla med på. Direkt! Jag skrev ett kort manus, Isaac ringde två brudar som kunde tänkas ställa upp och Leroy började lära sig videokameran.

Brudarna kom, och vi satte igång. Så här var storyn:
Brudarna satt i soffan när det ringde på dörren. Det var Isaac i en sån här Sverige-kostym som Thore Skogman brukade ha. Tjejerna blev stenkåta på den där kostymen och Isaac sa att han var en kringresande poet som drog dikter för ensamma människor. "Kom in" sa den blonda bruden och tog av sig behån. "Ja, gör det" sa brunetten och tog på sig ett par skor med skithöga klackar. Isaac gick in, ställde sig på soffbordet och började mala medan brudarna strippade till:

"Jag hör Sverige gråta, de skilda gråten hör jag,
uteliggarna gråtandes var och en sina mörka och tysta gråt,
den arbetslöse gråtande, då han fyller sina blanketter och tomrum, pundaren då han donar och fixar sin mening,
invandraren gråtandes för allt som tillhörde honom i hans land, tvåhundrakronorshoran gråtandes på sitt gathörn."

Leroy ansåg att dikten var alldeles för deppig, medan Morales tyckte att han hört den förut.

Sen knullades det.

Brudarna fick sina stålar och drog. Vi kollade på resultatet och kom överens om att en sån här porris hade aldrig gjorts förut, men den påminde om en massa. Jag skickade in filmen, "One blonde, one brunette and a fucking poet", i datorn och sen släppte vi ut den på Kazaa och satte oss och väntade på att någon skulle ladda ner. Det tog en halvtimme innan en belgare började pumpa hem rullen. Kändes spännande att sitta där och kolla hur filmen åkte till Belgien. När han laddat klart skickade vi ett meddelande till honom där vi berättade att det var vi som hade gjort filmen. Han trodde inte oss. Leroy ville att vi skulle fråga honom om han runkade. "Vafan tror du?" svarade belgaren.

Traci kom ut från gästrummet och undrade vad vi höll på med. "Fyller lite tomrum" svarade jag.


Om författaren

Författare:
Mikael Vestlin

Om artikeln

Publicerad: 11 jul 2002 15:51

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: