sourze.se

Varför hon inte fanns kvar i baren

Mer av syster

Jag vet precis vad jag ska säga. Jag låg ju vaken hela natten och visste precis vad jag skulle säga.
"Det här kommer aldrig att fungera" ska jag säga, ömt men med den auktoritet som kommer med åldern. Den ålder som jag har men inte du...

Med den tanken är det dags att gå på toaletten och trycka på mig lite mer smink. Idag är "dom fina linjer som är del av mig" stora djupa rynkor. Hinner jag gå ut och köpa anti-rynk kräm? Hur fort funkar dom där egentligen? Och så lite mer kräm på eksemet som jag får när jag är nervös. Usch ja, det här ska väl vara nog för att skrämma bort dig...

"En öl till tack", för att lugna nerverna. Jag önskar jag inte var så förkyld. Fast jag antar att det här betyder att om du försöker kyssa mig kommer jag att svimma, för då kommer jag inte att kunna andas. Så behöver jag inte oroa mig för det.

"Jag tänker inte ha någon affär", tänker jag säga. "Mina nerver klarar inte av det och dessutom är jag lyckligt gift." Ja, så gott som gift ialla fall... Och så gott som lycklig. "Du förstår ju att jag blev smickrad. En ung söt sak som du, så tydligt intresserad. Men det är allt. Jag är ledsen. Du hittar nog någon i din igen ålder snart."

Jaha då vet jag precis vad jag ska säga. Det var väldigt vad klockan går sakta idag. Det var väldigt vad ölen var stark idag. En halvtimma kvar. Det här ska nog vara över snart. Jag tror jag behöver gå och köpa nässpray. Och en ny tröja, jag har visst spillt något över den här.

Tänk om du tror att jag tänker följa med dig hem? Att det var därför jag ringde? Jag skulle aldrig ha ringt! Ignorera, det är vad man ska göra vid sådana här tillfällen. Varför gjorde jag inte det? Vad är det jag tror att jag håller på med? Dålig idé. DÅLIG idé. Måste vara förkylningen. Jag går och köper nässpray.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 03 jul 2002 09:14

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: